Gaz Damlası

Deneyimleri alalım…

1 Beğeni

Sap simplex kullandık güzeldi

2 Beğeni

Metsil kullandık ,birşey farketmedi.

Devlette bi tek onu karşılıyormuş ya

Kullanmadığım kalmadı resmen kolik bir bebeğim vardı ama sap simplex den çok memnun kaldım

1 Beğeni

Bizde bir çok damla kullandık hiç birisi fayda etmedi en sonunda anneannem iso cevizi aldı soyup sütümü içine sağıp verdi gerçekten de çok işe yaradı kızım çok rahatladı ondan sonra eskilerin yöntemlerine çok karşıydim faydasını gördüm ama

Ama çocuktan çocuğa farkedebilir, çünkü arkadaşım aynı damla ile neredeyse hiç gaz problemi yaşamadiklarinı söyledi.

1 Beğeni

Evet canım haklısın bi deniyelim bakalım bizde ona göre alternatiflere bakarız olmadı

Allah Allah bu ilginçmiş ilk defa duydum

Aldım bugün etki etti gibi ama bi kerede anlaşılırmoı bilmiyorum bi hafta deneyip ona göre sub simplex almayı düşünüyorum ama dediğim gibi şuan iyi görünüyor

Nurse markasini kullaniyordum ben ve cok işe yariyordu onu tavsiye ederim

1 Beğeni

Tmm canım teşekkürler metsili aldım fayda etmezse bakıcam

Biz biogaia kullandık sonrasında da doktorumuzun tavsiyesiyle probiyotik başladık o zamandan beri sıkıntımız kalmadı şükür

1 Beğeni

Kiraz çekirdeğinin de çok faydasını gördük :blush:

1 Beğeni

Duymuştum onuda evet aklımda teşekkür ederim

Gaz damlası olarak sab simplex kullanıyoruz ama çocuk doktoromuz bize probiyotik damla verdi bonevit saşeyi benim için verdi sütümden geçmesi için biz çok faydasını gördük düzenli kullanımda bir haftadan sonra bütün şikayetlerimiz bitti çok şükür gaz damlasını iki günde bir veriyorum artk gerek bile kalmadı

1 Beğeni

Nurse harveys kullandık onunla kurtulduk çok şükür günde 20 damla tamamen bitkisel

1 Beğeni