Bebeğim 3.Ayına yeni girdi bu günlerde 4 5 kez az az sık tuvaletini yapıyor surekli bi ıkınma halinde gazı mı var tuvaleti mi anlayamıyorum. Yapıyor sabah uyuyacak diyorum ıkınmaya başlıyo öğlenden önce yine yapıyor
Bu az az yapma ne zman düzelir
Ve şu gazdan ne zaman kurtuluruz
Gazdan kurtulmak mümkün değil bacım maalesef. O kaka durumu geçici benimki de bazen az az 4 5 kez yapıyordu ama 3 ay bitimiyle artık düzene oturdu her sabah istisnasız yapıyor bir de keyfi isterse yatmadan önce yapıyor
İnşaAllah benimki de düzelir
Allah yardımcımız olsun gerçekten bıktım rahatsızlıklar yüzünden uyumuyor da Bu kez de uyku dengesi şaşıyor iyice huysuz oluyor
Aminn daha dur diş sancıları bizi bekliyor. Hele dün ağlayarak uyandı tüm gün ağladı gaz zannettik ama gaz da değil kendi rahat rahat çıkardı ona rağmen sürekli ağladı sanırım diş krizimiz başladı. Gazdan daha fena…
Kaç aylık bebeğiniz gerçekten zor sanırım 1.bebeğimde pes edeceğim 3 5 çocuk büyütenlere helal olsun
Allah şifa versin size de kolaylaştırsın
3 ay 6 günlük daha amiiin
Sizinde uyku sorunlari başlar belki de başladı
Evet diş icin biraz erken sanırım bebiş aceleci
41 haftalık doğdu benimki her şeyi önden yaşıyoruz yaşıtlarına göre ondan sanırım uyku mu uyku nedir acaba ben 2. Ayından itibaren uyku sorunu ile boğuşuyorum ilk ay nr güzel uyuyordu diyorum onda da sarılık değeri yüksekti ondan uyuyormuş çocuk sarılık bitti uyku gitti
Allah yardımcınız olsun her gun yeni biseyler çıkıyor bakalim ne zaman duzene gireceğiz