Sadece geceleri olan ortalık yıkmalı gaz sancısına bi önerisi olan var mı… gaz damlası veriyorum 2 tane farklı denedim işe yaramıyor masaj da yapıyorum oda etki etmiyor
Gaz masaji yap bide bn sab simplex gaz damlası kullandım cok iyidi ayaklarını sıcak tut masaj yap ama benı sab simplex kurtardı
Ben sap simplex kullandım ilk başta işe yaramadı sabah akşam 8 damla şeklinde veriyordum. İyi bir doktora gittik. Sizin bebek çok gazlı günde 4 kez 15er damla verin dedi. Bu şekilde kullanmaya başlayınca bikaç gün sonra etki etmeye başladı.
Kimyon kurunu dene canım
Ayağını sıcak tut
Dizlerini bisiklet yap yada hafif karnına doğru bastır veya dizine oturtur gibi tut ve çenesinden tutup başını sabitleyip sırtını duzleyip pat pat yap çıkarır
Ay hepsini yapıyorum saatlerce ama yok cok inatcı bi gazı var biogaia veriyorum birde probiyotik
Biogaia bende veriyorum artı beslenmeden önce ayrı damlası var çok gazlı Allah’ım büyük insan gibi gaz çıkartıyor bebeğim ağlıyor zorlanıyor ne yapcam bilemedim
Kaç damla verdinoz nasıl verdiniz bizde bugün aldık
Doktor mu yazdi
Ben Emzirmeden önce 5 damla veryodum gazli ise 7 8 de ver valla ben 10 a kadar da veriyordum da neyse emzirmeden sonra da verebilirsin bi sıkıntı olmaz eczacı bana emzirmeden önce ver demişti şükür bişy olmadı ama sabah öglen aksam ikindi gece ben öyle veriyordum açıkçası kendi kafama göre hareket ettim
mama veryosan mamaya da damlatablrsin