Gaz sorunu. Hangi damla?

Yaşayan var mı 7 9 arası ıkınıyor hep

Faydası var mı anlamadım . Kulandıkça bebeğim kabız oldu gibi 2 aylık. Kullanmadan deneyecegim bir de sanırım bebeğimi gözlemleyip

Gaz damlası kullanıyorum bunlar mı kabızlık yapıyor kessem mi acaba sizce 3 gün bitti kaka yok

1 haftaya kadar normal, damla kabız yapmaz aksine kakaya yardımcı olur

1 Beğeni

bizde kabızlık sorunu vardı diye doktor d3 vitaminini vermemi durdurmuştu.

İstersen bi doktora soyle canim,damla kabızlığa neden olurmu diye

Anne sutu ile besleniyorsa 10 gune kadar kabizlik normal diyor doktorlar

Çok ıkımıyor huysuz

Bnde damla hic kulanmiyodum 3 gun kulandim gun icinde normalde lakasini siksik yapan bebegim gun icinde yapmsmaya basladi ve huzursuz oluyodu bnde kestim vermeyi zaten gazini cikartiriyorum sukurler olsun cokta gerek yok diye vernedim

1 Beğeni

Bende bir aydır veriyorum . Baktım verdiğim halde aynı ıkkımıyor çok . Bugün vermedim bebeğim çıkarıyor öok şükür vermiycem artık

Verdiğime de pişman oldum

Damlacık kullansam da bazınsaarler hep kıvranmaları devam ediyor pek fayda göremiyorum sanki bıraksam daha mı kötü olur . Bunların ilerde yan etkileri olur mu sizce . Siz kullanıyor musunuz

Bize doktorumuz sab simplex ve biogaia önerdi. Mama verdiğimiz dönem de mamasının içine birkaç damla zeytinyağı koymamız söylemişti. Gaz damlasını düzenli kullanmadık sadece çok sıkıştığı zaman kullanıyoruz bence faydası oluyor :person_shrugging: ama zeytinyağı mama kullanırken baya kurtarıcı oldu :sweat_smile:

@Nahududu Aramıza hoş geldin canım​:hugs:

Ben uzun süre kullanmamıştım. Bayram dolayısıyla bebeğimle maalesef ilgilenemediğim için mecburen kullanmıştık. İçeriği temiz olarak sadece Nurse Harvays diye bir markayı buldum. Bebeğime iyi geldi ama sonrasında şikayetvar sayfasında birçok yan etkisi olduğu yazıyordu. Bebeğim şuan 3 buçuk aylık olduğu için sadece masaj uyguluyorum. Yeterli geliyor.

Metsil
Biogaia
Maflor
Sap simplex
Relactoz
Arkdaşlar 4 tanesini de denedim ama fayda etmiyor mu anlamadım 7de bi başlıyor bebeğim 9a kadar az az ıkınmaları oluyor size en çok hangisi fayda etti ? Günde kaç kes kaç damla kullandınız ?

Biz bunu kullandık bizde bayağı işe yaradı

Nurse harveys kullandım o da bitkisel ıkınma arada oluyordu yine ama ağlamıyordu şuan damlası bitti iki gündür sabahları aynı saatte gazı olduğu için ağlıyor fayda ettiğini bu şekilde anladım

kesinlikle nurse harveys 2 aydir kullaniyorum her mamasinin icine 5 damla damlatiyorum 2 aydir ne gaz ne kabizlik oglumda bende cok rahatladik

1 Beğeni

Çok mişdesini bulandırdı bende

Kolik bir bebek seninki anladığım kadarıyla, kolik bebekler hergün aynı saatte başlar genel olarak ağlamaya kolik bebek müzikleri dinletebilirsin buzuki orhan yaz çıkar oda iyi geliyo ağlamasına