Gebelik varmi

kizlar gebelik var degilmi

Hayırlısı olsun canım evet gebelik var

Oğlunuz haklı çıkıyor babasının ceketı nerde ıse artık bence onu rafa kaldır :smiley: hayırlısı olsun herşey ama sanırım hamilesınız genede doktora bir sorun tam emin olun

War tbi yuksek cikmis

Babalrin ceketleri cope atak en iyisi :rofl::rofl: yada erkekelre hap cikmis hap icsinler

İkincimi sizinki ilki kac aylik hayirli lsln sglikla alin kucginiza

Simdiden hayırlı olsun canim . :blossom::heart:

1376 olan değer size ait ise evet hamilesin bir aylık nerdeyse benimde bir aylıkken böyleydi değerim sonra katlanacak 3000 sen sonrada kese gözükür hayırlı olsun

Bencede ya nedır bu böyle :grinning_face: bıde benım 3 cu bebegım sprail varken oldu benımkının ceketini yakmak lazım :roll_eyes:

Ayy kizlar abimin karısınin sonucu kusura bakmayın yanlış anlaşıldı benim bebiş daha 1,5aylik 3ü bidaha düşünmüyorum​:joy:kan sonucunu anlamadigim için buraya attım

Hahha en çok sana güldüm yaaa unutmamişsin ceketi​:joy:

3cu cnm 1,5 aylık dusunmuyorum başka rabbim isteyenlere versin inşallah​:palms_up_together::blush: kan sonucunu abimin eşinin yeni evliler

1,5aylik cnm kan sonucu abimin eşinin kusura bakmayın başlığa yazmazsam tabi yanlis anlasilir​:face_with_hand_over_mouth:

Kan sonucu abimin eşinin cnm kusura bakmayın yaznadigin için yanlış anlaşıldı :blush:

Yok estağfurullah biz sandık gene abının ceketı hortlamış :grinning_face: unuturmuyum o afacanın repliğini :grinning_face: ALLAH Hayırla bebeklerını kulaklarına almayı nasip etsın İNŞALLAH

Yakiyonmu uzayami gonderiyon nabiyosan yap bcm biran once sen :rofl:

Hahahah kiz Allah seni ne yapmasin​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:bizde seni sandik

Sen çok yaşa valla yazdıklarını okurken hep gülüyorum rabbimde seni güldürsün saolasin amin cnm rabbim tüm isteyenlere nasip etsin …yok abide hortlatmaz artık ceketi :joy: yeter diyo

Aman bacım Rabbime hoş varsın tabiki 3tane verdi yeter olmayanlara versin inşallah :palms_up_together: siz yazinca ben korktum valla​:joy::joy:bı an hamile kaldım sandim

Şu son cümlen beni bitirdi

:joy::joy::joy::joy::joy::joy: