Gece beslenmesi

Hanımlar merhaba 7 aylık bir kızım var mama ve ek gıda ile besleniyor. Günde iki kez sabah ve akşam olmak şartıyla iki kere ek gıda öğün olarak veriyorum. Gece uykusuna yedirip yatıyorum ama en fazla 4,5 saat sonra acıkıyor normalmi? İnternette bakdığım da uykuda beslenme ihtiyacı duymaması gerektiği yazıyor. Bişeyleri yanlış mı yapıyorum. Gece 2 ile 5 arasında mutlaka uyanıyor yiyince tekrar uyuyor bu normal mi acaba. Kalkmasından şikayetçi değilim aç kalmasın da ama çevrem de bazı kişiler 10 da uyuyan bebek sabah 7 ye kadar yemesede olur diyor. Bi iki kere emzik verip tekrar uyutmayı denedim ama aç olduğu için uyumadı

Gayet normal cnm biz sekiz aylığız 7. Ayda iki kere uyanır emerdi gece 3 de ve sabah 6 gibi …şu an yine aynı 4 de uyanıyo 7 de bide emiyor uyuyor ha bu ara alışkanlık yapmış 4de uyanıp uyumuyor kucaktan inmiyo :woozy_face:ama olsun sabaha kadar tok duran bebek de var ama acikmasi gayet normal diyor doktorlar bide odanın nemi önemli burda çok kuru hava var bogazimiz kuruyo gece su içiyoruz bebek napsin dimi :cherry_blossom::cherry_blossom:

Yok mamayı yiyip tekrar uyuyor normal olsun da herkes öyle diyince tedirgin oldum

Banada dediler uyuduktan sonra gece besleme gerek yok dediler ben 3 saat ara ile mama yapıyordum dedimeri gibi yaptım çocuk zayıfladı şimdi 3 saat ara ile gece besliyorum zaten hem küçük hemde haftasindan önce doğdu mama yediğimiz için de kilosu düşük olduğu için ek gıdaya başladı doktor :tulip:🩷

Herhangi bir kilo sorunum yok ama çocuk aç uyumuyor napim emzik veriyorum başlıyor ağlamaya mecbur mama yapıyorum bende yiyip uyuyor valla millet öyle sinirlerimi bozuyor ki bi çocuk büyütecez demediklerini bırakmıyorlar

Bende bebemi gece uykusuna yatirmadan once yedireyim.bari yaa aksam yemegini 7,8arası yiyoruz. E ek gıdayıda dogal olarak biz yemege oturmadan bir süre önce veriyorum ki ben rahat rahat yemek yiyebileyim gece 2saatte bi kalkıp emiyo​:face_with_symbols_over_mouth: gunde 2 öğün ek gıda veriyorum buarada sabah ve aksam

Doğduğundan beri mama kullanıyor sütüm çok azdı. Hep yedirip yatırdım belki doğru olmaya bilir bilgim yok ama şekilde alışdı şuana kadar da bi sorun yaşamadım. Ek gıdayı sabah 11 akşam da 5,6 arasında veriyorum

Benim oglumu tarif etmissiniz. 2 de birde 5 de uyaniyo mama verip uyuyo

Ne zaman bitecek acaba bu gece beslenmesi

Bilemiyom cocuktan vocuga degisiyo herhal.suan besleniyoruz biz.

Yok burda gebeligi beraber gecirdigimiz arkadaslara sordum hepsi gece yatmadan besliyomus demekki dogru :sweat_smile: