Gece beslenmesi

Kızlar merhaba bebeğim 5,5 aylık doktor onayıyla ek gıdaya geçtik. Normalde sadece mama ile besleniyordu son 3-4 gündür geceleri gece muhallebisi veriyorum ve sabaha kadar mama almıyor uyuyor aç kalıyor mu diye endişe ediyorum mama hazırlıyorum ama emmek istemiyor zaten normalde de biberon istemiyor kaşık ile besliyorum bu aylarda gece uyuması ve mama almaması normal mi

Bebeğim sadece mama ile besleniyor ve son zamanlarda mama içmek istememeye başladı özellikle geceleri 20 cc içip bırakıyor sık uyanıyordu bende gece muhallebisi vermek istedim bu yüzden

Gayet normal gece beslenmemesi 2aydan sonra gece beslenmeye kaldirmamak lazimmis bizde 5ay 26 gunluguz gece 1 kere kalkiyodu 2 ye cikardi uyanmayada basladi sebebini anlayamadm bayramdan beri boyle

Hayır canım gece yememesi daha iyi ben 40 günlüğü bittikten sonra gece vermeyi kestim ve daha rahat uyuyorlar. Gece beslenmesi yaptıktan sonra sürekli rahatsız ettiği icin uyanıyorlar hep. Sabahta mız mız olmadığı sürece yemek vermiyorum direk.

Bnmkide 2 saatte bir emmeye uyananan cocuk 1 aydir her yarim saate hatta 10 dk da aglayarak uyanr geri yatmaz oldu cok zorlanıyorum .. 5 ay 24gün

Kalmaz merak etmeyin benim bebeğim 40 dan beri gece beslemesi yapmıyor aciktigi zaman uyanıyor acikirsa kimse durduramaz merak etmeyin​:smiling_face_with_three_hearts:

Ayyy yemin ederim idolum şöyle dusunen herkes, aslinda ben de rahat olmaya çalışıyorum ama gece bile 4 saati geçince bana bişey oluyor 7 aylık oldu artık gece yememesi normal aslinda ama o mamayı vercem icmese de kendi istememis olucakki demekki tok diye düşüncem :person_facepalming:t2: nolur ben de artık acikirsa zaten ortalığı yıkar diye düşünebileyim ya. Ama neyden biliyomusunuz inanılmaz uysal bı bebek severken bile canı aciyinca giki çıkmıyor sadece bakışları sabitlestiriyor gülüyorum diye galiba şöyle yırtık istediği olmayınca ağlayan bı cücük olaydı vicdan azabı cektirmesin bana

Aman öyle olsun gorumcemin kızı 6 aylık oldu doğduğundan beri ne uyuyor ne uyutuyor kadın çıldırmak üzere kucakta 1 saat uyursa ne âlâ yoksa mümkün yok uyumuyir sürekli emmek istiyor normalde bı bebek 13 14 saat uyur o toplasan 3 4 saat anca uyuyo o yüzden bırakın sakın olsun rabbim hepsine sağlık sıhhat versin :blossom:

Ayy amin yaa evet benim de kuzenimin var oğlu öyle valla bitek dışarı çıkınca susmaya başladı bı araba elinde kızcağız sokaklarda yürüyor çocuk az uyusun diye

Geçen hastaneye getirdi ilçede oturuyor gelene kadar yolda ağlamış geldi burda ağladı doktor nasıl muayene ettiğini bilemedi hemen çıktı kaçtı resmen tüm hastanede viyak viyak gezdi rezil oldum diye bide annesi ağladı çok zor bı durum Allah yardımcısi olsun valla

Bence her bebekte aynı olmuyo canm bende vermemeye başlamıştım ama geceleri acıkıyo ve sürekli uyaniyodu kilosu da düzgün ilerlememisti ne zaman gece beslenmesine döndük tekrar kesintisiz uyumaya başladı kilosu da normale döndü

He o zaman bilemem canım bebek icin nasıl sağlıklı ilerliyorsa öyle olur. Bizimkinde kilosunda problem olmadığı için o şekilde yazdım :slightly_smiling_face:

Ay keşke benimki de uyusa 6.5 olduk gece 2-3 saate bir uyanıyor hala emmeden uyumaz ama bunun açlıktan oldugunu düşünmüyorum tamamen alışkanlık gibi geliyor uyucaklar ki buyuyecekler uyuyor diye üzülme