Gece emmesi

16 nisan da gece emmesini kesmeye başladım ve ondan sonra geceleri emzirmedim ama hala daha gece 4.30 5 arası uyanıyor ve deli gibi emme istiyor ve ağlıyor su teklif ediyorum olmuyor ve sabah altıya kadar bekliyor gün doğunca emiyor ve ondan sonra uykuya geçiyor. napacağımı şaşırdım. Nasıl unutturabiliriz ne yapmam lazım. Bu kadar süre unutmaması normal mi. Şuan 20 aylık

Emzirmeden geceyi bitirmeniz daha istikrarlı bir tutum olurdu. Şu an bebeginiz çok ağlarsam annem emzirir diye öğrenmiş durumda

Emzirdiğim saatte gün doğmuş oluyor genelde.

Biraz daha direnip kahvaltıdan sonra emzirseniz daha iyi olur bence.. zamanlar vazgecrcektir mutlaka. Bende yaklaşık 1.5 aydır emmeden kestim. 1 haftada alıştı.

Aslında ayına göre kesmek gerekiyor bunu biliyorum. Azaltma yapmam lazım ama aşırı zorlayan bir bebek. Altı da güne başlamakta bana zor geliyor :sob:

Hemen hemen her gün 6.30 da güne başlıyorum. Büyük oğlum daha kötüydü. Gün doğarken kalkardı ve asla yatmazdi. 6 yaşına kadar böyle erken kalkmalar devam etti. Tam rahatladim dedim okula başladı yine 6 da kalkmak zorunda kaldım​:woman_facepalming:t3: gece beslenmesini keserseniz sizin için daha kolay olacak. Zamanla emmeyecegini öğrenecek ve ağlama krizleri uyanmalar bitecek. Şu an bende aynı surecteyim yeni yeni ağlama krizleri bitti