Geleceğe dair bir hayaliniz var mı?

Ayyy sizinle paylaşmak istedim. :see_no_evil_monkey::smiling_face_with_heart_eyes:Ben çok hayalci biriyim bayılıyorum hayal kurmaya. Bu ara bağ evine kafayi taktim . Çok istiyom bir tane bağ evimiz olsun boyle 2 donumluk bi arsamiz olsa onun etrafini tele gersek. Icini duzsek . Boyle kucuk bir tane hopi evi olsa kenarlarina cicek diksem hemen evin yanina kizima oyun alani yapsak salincak kaydirak fln. Meyve ağaçları diksek. Kucuk bir bahcemiz olsa . Kucuk bir cardak yaninda da mangal yapilacak yer olsa . Kedimiz kopegimiz olsa hatta kucuk bir pinik olsa icinde tavuklarimiz olsa kizima organik yumurta yedirsem . Kizim bahçemiz de oyun oynarken esille bahcedeki işlerimizi yapsak ahhh çok istiyom . Kolumda 1 tane bilezik bide osmanli tugram var esime diyom hoc dusunmeden veririm oyle bi yer olsa . Ama hayal burda arsalara 1 milyon istiyorlar en dusuk 500m fln anca belki ondan da azdir .bide evim olsun istiyom .mutfaga kocaammmmmmmmmmmmmnnñnnnnn olsun​:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

2 Likes

Güzel bir hayal :smiling_face: Dilerim tez zamanda gerçekleşir :smiling_face::heart:

1 Like

Ben pek hayal kurmuyorum çünkü bir şeyin hayalini kurarsam onu deli gibi istiyorum, deli divane ıstiyorum, olmama ihtimali beni hüsrana boğacak kadar ıstiyorum. Olma ihtimli bile beni ne denli mutlu ediyor oysa. Bir de işin içine tez canlılık girince hadi hemen olsun moduna giriyorum. Ağzımın tadını hepten kaçıyorum :sweat_smile::rolling_on_the_floor_laughing::face_with_tears_of_joy: oysa hayal kurmak insana iyi gelen, iyi hissettiren birşey olmalı. Benlik değil​:see_no_evil_monkey: ha ama hedeflediğim birşey varsa önce işe girişmeden onu bir güzel hayal eder, hayalimde bir plan program çıkarırım ve öyle icraate geçerim. Yakın zamanli hedefler için bunu yapmak güzel oluyor.

1 Like

Benimde hayallerim var. Bende memleketimizdeki arsamıza dubleks ev yaptırmak istiyorum. Kafamda çok güzel projelerim var ama henüz o kadar paramız yok :grinning_face_with_smiling_eyes: Artık usta şoför oldum kendime minik bir araba almak istiyorum. Eşim bazen servisi olmayınca arabayla gidiyor benim ihtiyacım oluyor çocukla dolmuşa binmek zor oluyor. Henüz araba için de paramız yok :grinning_face_with_smiling_eyes: Ayy fakfakiriz ama gönlümüz zepzengin :money_mouth_face::sweat_smile::rolling_on_the_floor_laughing: Taslağını oluşturduğum iki kitabım var tamamlayabilirsem yazar olma niyetim var. Tüm bunları gerçekleştirebilirsem mesleği bırakıp oyun cafe açmak istiyorum. Aaa çok oldum ama değil mi :laughing: Gerçekleştirmek için çaba gösteriyorum tabi ki hayal kurup beklemiyorum :wink:

2 Likes

Herkesin hayali aynı sanırım . Kendine ait bir ev. Anlattığımız ev aynı benim annemlerin köydeki evi. Yani benim büyüdüğüm ev. Bazen ben de istiyorum öyle evim olsa kızım akşama kadar bahçede oynasa hayvanlarla toprakla iç içe olsa.

1 Like

Şuan arsa fiyatları çok yüksek ev yaptırmaya kalksan çok pahalı kendine ait bir evin varsa bence mükemmel bir şey. Bende istiyorum bir ev sahibi olmak ama depremden sonra hep müstakil evim olsun istiyorum. Bahçeli güzel bir yuva ama her şeyden önce sağlık olsun ben sağlıktan yanayım. Sağlığımızı kaybetmeyelim sonrası zamanla olur inşallah

2 Likes

Amin amin herkesin hayali gerceklesin​:folded_hands::blush:

:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:Bende olmasini cok istiyom. Kaynatamgile bir tanidiklari bahce vermis ekin diye orasi tmm bnlik her gittiğimde kendimi derin bir hayale surukluyom o kadar cok istiyom ki yolda hopi evleri fln gorunce icim gidiyor.Ama dedigin gibi ufak islerde bi gozumde canlandırılması daha iyi oluyir mesala koktuklarin yerini degistirmeden once gozumle degistiriyom guzel olursa gerceklestiriyom​:face_with_tears_of_joy:

2 Likes

Guzel bir hayal :blush:bnde araba surmek istiyom ileri varda geri yok bnde​:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

1 Like

Yıllardır taşımaktan usanmis durumdayım doğusundan batısına kuzeyinden güneyine heryere gittik eşimin mesleğinden dolayı. O yüzden kendimi hiç bir zaman bir yere ait hissetmedim. Benimde tek hayalim bahçeli bir evim olsun bahçesinde rengarenk çiçekleri olsun. Birde kocaman bir mutfağı olsun penceresi bahçeye bakan​:grinning_face: ama biliyorum ben böyle bir yere sahip oldugumda çoktan yaşlanmış olucam

3 Likes

Evet cogu koylu bu hayali yasiyor sanırım :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::smiling_face_with_halo:Ama bn biraz daha luks hayal ediyom hopi bahcemi​:face_with_tears_of_joy::speak_no_evil_monkey:olmuyc3k ya hic degil hayalilde zenginligin tadini çıkarayım :face_with_tears_of_joy:bnde hayal cok . Bir magzaya girip bir suru elbise almak :face_with_tears_of_joy:sonra altin stoku yapmak :face_with_tears_of_joy:

Sağlik tabikide çok onemli bacagim kolum olmamis bn niydem evi yada aklim gel gitli bn niydem evi barkı. O zaman ilk dusuncegim sey keske saglikli olsaydim da hic birseyim olmasaydi derdim . Biz insanoğlu biraz nankoruz . Elimizdekilerin kiymetini gidene kadar bilmiyoruz . Gidince de iş isten geciyir. Gozumuz de doymak bilmiyor . Valla direk kendimden pay biceyim bu ay para biriktircem diyom birseye yarsiyom para puf yemin ediyom zengin diy olsak bn kicayi iflas ettirim​:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:zengin olunca ucuz pahali dinleleden alırım :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

1 Like

O zaman da kocamaannnn mutfak senin başina bela olcak :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:diycen bn niye boyle hayal etim temizle temizke bitmiyor :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:şaka bir yana gercekten taşinmak çok zorlu birşey. Birde ortama uyum sağlamak Allah sana kolylik versin.:smiling_face_with_halo::folded_hands:

Çok teşekkür ederim o kadar zor ki hakkaten anlatamam. Hele uyum sağlama süreci en zoru. Çünkü gerçekten kendini gittiğin yere oturduğun eve ait hissetmiyorsun çünkü tekrar taşınacağını biliyorsun o psikoloji ile emanet hissediyor insan kendini yaşadığı evde bile. Hayalim kocaman mutfak ama eğer bir gün kısmet olursa ben yaşlanmış olcam tabi artık torunlar çocuklar gelir kullanır benden çok​:grinning_face::grinning_face:

1 Like

Allah gonlune gore versin dilerim Allah’dan çok gizel bir sehire esinin tayini cikar ve bu son tayini olmus olur en az 15 yil orda kalirsin.esinle çocuğun la cok guzel gunler gecirirsin​:smiling_face_with_halo::folded_hands:

2 Likes

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Sizede sevdiklerinizle guzel huzurlu mutlu sağlıklı bir hayat diliyorum​:smiling_face:

1 Like

benimde 5 senedir ehliyetim war arabamiz war esim ise gidiyo fazla kullanamiyorum Bende esimden araba istiyorum o almam demiyo aliyo ama ikinci cocugu yaparsak hediye olarak alacagini soyluyo bende yok diyorum :rolling_on_the_floor_laughing: esime diyorum sessiz sakin kucuk bi yere gidelim denize yakin olsun mustakil bi ew alalim bahcesi filan olsun icine ordek kedi kopek koyariz kizima oyun alani yapariz diyorum

1 Like

Kesinlikle öyle ama para biriktirme konusunda bende senin gibiyim birikim yapamam :smiling_face:

1 Like