Bebeğim 8 aylık oldu . Gece sık sık uyandıgı için yorıldum ve desteksiz uyutmaya karar verdim sizde durumlar nasıl desteksiz uyuyor mu
1 haftadır saatlerini düzenledim kucakta uyutttum
2. Haftamdayım ve bi iki kes kendi yatagında daldı Ve kendi uyumayı biraz öğrendiği için akşamları 2 3 saat aralıgında uyumaya başladı mucize gibi resmen …
Gelin beraber destek olalım birbirimize ![]()
![]()
Valla ben artık bitik durumdayım 3 buçuk aylık bebemle geceden beri savaş veriyorum resmen, bende çok istiyorum şu desteksiz uykuyu ama bir inadı var, bir siniri var küçücüksün sen ya, ye iç yat diyorum ah ah… Başarabilenleri ayakta alkışlıyorum, darısı başıma ![]()
![]()
7 aylık olucaz hala bacakta sallıyorm gece uykuları param parça ve beyaz gürültü olmadan uyumuyor bitik durumdayım
Nasil yaptın canım bizde 6 buçuk aylığız sık sık uyanıyor
Ayyy bizde bizde aynı durumdayız, pişpiş+süpürge sesi dinleye dinleye mahvolduk, bide arada sıkılınca kolik müziğinde uyuyor ![]()
Kendi kendine nasil uyuttun
7 bcukda kalkdrdim 10 bckda uykuya gecrdim suan uyuyr sizce 1 saat snra kaldrmalimiyim uyumali mi
Evet boyle bazen 2 saat uyumak istyor ne yapmaliyim
Gunduz 1 saati astgi zaman sizce uyumasina izin vermelimiyim
Evet 2 saat uyku yapsa bana da iyi gelicek bilemedigim icin bgun uyandrdm mesela korktm fazla uyuyor dye
bidhaki sefer uyumasina izin vereyim peki 2.uykuya hangi saat aralgnda yptrmm gerek o zaman o kafami karstryor uyku arlgi kac saat olmasi lazim
Cok tesekr ederim cevplarn icin bu ara da 2. Uykusuda gnelde 1 saat anca oluyor ogleden snra yatnca ozellkle cok degskenlk gosteryor ya bole arda bazen ilk uyku 2 saat ypyor bazen 1 saat ypyr 2. Uykuda 1 saaat olnca 3. Uykuyu yaptrmyrm gec saate uyumk istyr bende 8 kadar uytmyorm oda cok huyszlnmyor buda yanlsmi sence
Benim bebegim 5 ay 20 gunluk basından beri memede uyuyor sadece karnı tokken sallayarak hiçbir sekilde uykuya dalmıyor kucagıma alıp pıspısladım ayakta salladım yok olmuyor sadece memede uyuyor. Yerine koyuncada cok kısa surede uyanıyor en fazla 20-30 dk uyuyor. Uykuyla ilgili kitap aldım ama henuz okuyamadım. Karnı tokken sallayarak uyutmaya bile razıyım ama onuda istemiyor. Bende cok yoruldum bu durumdan napıcam bilmiyorum…
Biz iki aylıkken başladık yatağına yatırıp yanına kendim de yattım elini tuttum telefondan da kısık sesle nazar dualarıni açtım şimdi 4 aylık saat gece 11 oldu mu mamasını yedirip hadi uyku vakti artk iyi geceler diyorum sadece yanına yatıp elini tutuyorum bazen ona bile gerek kalmiyo oda aydınlık olmasın kırmızı gece lambası açıyorum ışığı ayarlanabilir tarzda olanlardan almıştım ben onu da en kısığa ayarlıyorum deneye bilirsiniz biraz kendi kendine konuşup sonra uyuyo benimki sabah 9 gibi uyaniyo gece hiç kalkmiyo maşallah
Dört aylık 10 saat ac kalıyor cok uzun sure degil mi
Birde gece beslenmesine en az 6 ay devam edilmeliymis genel kanaat 12 ay boyunca en az bir kere beslenmeli diyor uzmanlar. Bobreklerin susuz kalmaması ve kilo alımı için onemliymiş. O yuzden ben devam ediyorum gece emzirmeye kendisi kalkmıyor bem alarm kurup dört saatte bir kaldırıyorum. Bebegim bes ay yirmi gunluk
İki kere rüya beslenmesi yapıyoruz aç bırakmıyorum tabikide meme reddi yaşıyoruz doğduğu günden beri geceleri kesinlikle emmiyo bende mama hazırlayıp veriyorum yada sağım yapıp sütünü iciriyorum aç bırakmak tabiki olmaz emdigi zamanlarda hiç uyandirmadan emzirdim hep bana uykusundan kaldırmak çok saçma geliyo besine ihtiyaci olduğu kadar uykuyada ihtiyaçlari var o da çok önemli bence
Evet bende çok onu kasdetmistim ruya beslenmesi yapıyoruz bizde ![]()
Benimki 3.5 aylık valla yeterki uyusun derdindeyim hiç eklemem istediği kadar uyuyabilir uyandirinca geri emzir gazı çıkar alt değiştir oynat yor uyut derken 2 saat geciyo iş görürüm yapar kahve içerim olmadı bende yatarım uyandırıp ne yapacam![]()
![]()
Bizim ufaklikta 12 gibi derin uykuya dalar sabaha kadar uyanmaz 8 gibi abileri okula giderken onların sesine kalkar ama uykulu şekilde hemen emzirip geri yatiririm 10 11 civarı geri kalkar bu ara sahura kalktigimiz için 4.5 5 gibi bı mizildaniyo beşiği salladiginda uyumazsa emziriyirum yoksa ellemiyorum…gündüzde kucakta uyuyor bırakırken uyanıyor bende bazen yanında yatıp emzirirken uyutuyorum yavsca memeyi çekersen uyanmiyor yoksa hemen açıyor
![]()
![]()
![]()
Benim bebek 40 dan beri gece beslenmeyi sevmiyo arada uyanırsa kendi anca yoksa özellikle ellemedim yoksa uyandırmaya alışıyor ve bı düzen tutmuyor kendi acıkınca kalkiyo zaten tüm gece uyuyor diye aç kalmiyor bence çünkü kilo alımı gayet güzel 3 aylık kontrolde 60 cm 6200 du (doğum 49 cm 3090 Gr)