Benim mesela cerave ve cream co yüzüme iyi geliyor . Sizin en çok begendikleriniz nedir ![]()
Tek kullandığım hacışakir beyaz sabun ![]()
Bende la roche posay ve the purest kremlerinden çok memnunum özellikle güneş kremleri yaz kış farketmeden harika korumaları var
La roche posay temizleme jeli ve yüz kremi. Bu ay the ceel diye bi markanın peelingini ve toniğini keşfetim yanında yüz kremide hediye geldi. Çok başarılı gerçekten cildim kendine geldi . Sadece purestin c vitamini serumunu kullanıyorum. Diğer hiçbir serum iyi gelmedi. Garnierin c vitamini göz kremi. Vichy nin güneş kremi. Bu kadar. He birde ipek yüz kesesi
O sırada kalan arko kremin son nefesini bıle sıkıp kulanan ben ![]()
Kız ben bunların adını bile diyemem ![]()
Bu serumlardan bi ara almıştım bende hangisi cildime uygun tam anlayamıyorum baya seçenek var ;(
![]()
20 yaşımdan beri kullandığım ürün la roche posay ondan ezberledik artık
En iyisi c vitamini yine ya. Diğerleri her cilt tipine iyi gelmiyor
Maşallah en özendiğim ciltler
sıfır masraf. Zaten fondötenler sürüp cildiniz bozma . Ama nemlendiricini cildin kurumasada sür
Bu sırada yüzü hiç bir bakım ürünü kabul etmeyen ben, ne sursem sivilce yapıyor, güneş kremi fondöten vs ne varsa kusuyor..Söylediginiz markalarda dahil ve şuan iyi gelen tek şey imex yüz sabunu
Ben her kalitesiz urunu denemisimdir. ![]()
Hiç memenun kalmadogım dünyanın parasını verdıgım solante gunes kremı hiç gızel degıl. .
Garnier c vıtamını stok vardı ama cok bor fayda yok . Purset glikolik asıtı aldım. Bur ıkı kere kulandım sonra yuzumu maf ederım dıye bıraktım.
O kadar ucuz markalara para verdım kı bu sene tek bır marka uzerınden gıdecegım. Bıodermanın urunlerını alıp tek celsede fakır ürünlerden kurtulacam ![]()
İçeriğinin ne oldugunu bılemdwn aldıgım urunlere pısamnlık dıysamda sonuna kadar harcamayı dusunuyorum.
Ya biri de bana soyler mı fondötenler yuzumde kusma yapıyor. Bunun caresini bilen
Bazı ciltler devamlışık kabul etmiyor. Sürekli değişmek gerekiyor ürünü. Ben bi ara imex kullamdım ilk işe yaradı sonra da o da yaramadı değiştim. Ciğerlere hormonlara baktırdık onlarda da sıkıntı yok cilt tipiyle alakalı işte
belki senin hormonlardam ya da ciğer yağlanmasındamdır baktırdın mı
Cilt tipine göre fondöten seçeceksin . Ve çok güzel nemlendirceksin makyaj yapmadan önce. Yağlı ciltler su bazlı , yağsız likit ya da pudra fondötenler kullanmalı. Mat daha güzel duruyor ciltte . Kuru ciltlilerde tam tersi yağ bazlı nemlendirici fondötenler kullanmalı aydınlık fondötenler seçilmeli. Karma ciltler sıkımtı benim karma içeriğine bakarak alacaksın. Hem su bazlı olacak hem içeriğünde hyaluronik asit ve niasinamid bulunan fondötenler seçmelisin.
Yağlı cildin varsa mat bir makyaj bazı sürmen lazım o zaman kusmaz.
Cildim yağlı ve lekelidir özellikle güneş lekeleri bunun için Yves rocher’in ürünlerini kullanıyorum bana çok iyi geliyor cildime güneş kremi peeling yüz temizleme jeli ve serumu bunları kullanıyorum Yves roche’den
Evet La Roche pose’in ürünleri de harika onun nemlendiricisini kullanıyorum
La roche yüz yıkama jeli düzenli kullanımla sivilce problemim kalmadı bir ara vichy de kullandım ama sonrasında geri döndüm yine. Güneş kremi yine la roche. Nemlendirici olarak lancome öneriliyor onu deneyeceğim. Bebekten sonra cildime makyaj yapmıyorum öncesinde de sevmezdim ama daha cok dikkat ediyorum bazen kızın vücud kreminden sürüyorum. Cok fazla el kremlerim var ellerim kuru olmasına ragmen kullanmaya korkuyorum zararı olur kızıma diye yine mustela nemlendirici kullanıyorum bende kızımla ortak ![]()
Evet sivilce için cildiyeye gitmiştir bir dönem hiç bir sıkıntı yok
genellikle aldığım ürünleri 2-3 gün zaten kullanabiliyorum hemen sivilce çıkıyor
hep arkadaşlarıma veriyorum bir iki defa kullanıyorum malum ama onlarda birşey olmuyor
tek duzenli kullanabildigim Biodermanin nemlendiricisi ve imex sabun
Yıllardır denemediğim kalmadı bu sene durumu kabullendim geç oldu ama yapacak birşey yok
Maşallahh senin fotony görmüştüm geçen güzel kadınsın maşallah ![]()
![]()
![]()
20 yaşındasın ama omuzunda bir sürü yük var onu napıcaz?
ne güzel genç anne ![]()