Gğnde 7-8 kaka ve kan yaşayan var mı?

İki azı bir normal dişi çıkıyor ilk iki gün ateş vardı sonra ishal gibi ve aşırı pişik . 3. Gün ishal biraz düzeldi ama baya yapıyor günde 7 8 kere ve az az kan görmeye başladıö sabahtan beri 3 kes takip mi etmeliyim gideyim mi sizce doktora . Başta bir şikayeti yok . Kakasını yaparken de sıkıyor kendini.çok bilmiş eşim ishalden kan geliyordhr diyor

Başka bir rahatsızlıktır doktora gidin bence normal değil. Hiç olmadı öyle 13 aylığız.

Zorlarken popo tahriş olmuş olabilir mi dıştana görünen bişe var mı. Bird emakat çatlakları da olabiliyor. Onun dışında ek gıda alıyolar yeni denediği birşey var mı ona alerji olmuş olabilr mi alerjide de dışkıda kan oluyor. Devam ederse doktora gidersiniz zaten . Tek seferlik bişeydir inşallah geçmiş olsun

48 saat içinde belirti oluşyor. 3,4 günse o krakerden değildir. Bence doktora gidin içinizde kalmasın acaba demeyin

Kan diskisinin icinde yoksa silmeyle mi geliyo.

Dis de pisik yapar demisti doktorum icinin SIkintisi disina vuruyo dedi

Diskiyla beraber geliyorsa korkutmak istemem ama iyi degil.

Bildiğim kadarıyla günde beşten fazla ishal varsa doktora gidilmeli. Diş dönemi ishal ve Ateş yapmaz yapsa bile çok hafif seyreder. Kanlı ishal varsa bağırsaklarda bir bakteri enfeksiyon olabilir. Bunun için kaka tahlili yapılması gerekiyor. İshal biz yetişkinler için bile cok zor bir hastalık Vucutta sıvı kaybı oluyor. Biran once cocuk acile gidin bence.cocuk druna muayeneye gittiğinizdr dr ateş ishal var mı diye soruyor direkt iki bulguda cocuklar için hayati..

Ah yazık ya…

Siz bence bir 112 yıbarqyın durumu onlara ızah edın onlar muhakak bilgi verır sıze durumu bozat açıklayın ve ona muz yedirin patates haşlamqsı yedırın bol bol su verın Ya şafi ente şafi tez zamanda gecer İNŞALLAH üzmeyin kendınızı dua edın ama muhakak muz yedın ve sureklı su verın ona dua ile :rose:

Ha bide evde pişik kremi varsa yavaşça makatına sürün yoksa vazelin olur veya zeytın yagı bide yapınca hemen o bezı degıstırın onun hastalığı atıyor dıe ondan popusu hemen yara oluyor ALLAH tez zamanda şifa versın

Bence o pupusundan gelıyor kan yaralıdır dıe haliylen kaksınıdqvyqpınca zorluyor ve kanamaya neden oluyor annesı sen pişik kırwmı yada vazelin sür gecer İNŞALLAH üzme kendını yarın kendın gıdebılıyorsan gene gıt hastaneye goster

Benım kızımda bı kere cok ateslendıbodq sureklı İshak oldu ama kan gelmedı elhamdülillah bıde yapınca cok fena kokuyordu ıshalı sordum dedı içindeki mikrobu dışarı atıyormuş ondan yanı

İNŞALLAH bişi yoktur annesi korkutma kendini onun makat yerı bıraz tahriş olmuştur ondan ama sız gene ilk fırsata gıdın doktora içiniz rahat etsın gene popusuna krem sürün iyi gelır muhakak ALLAH ın ıznıyle

Ne acili? Yarına çocuk doktoruna randevu alın bence hemen. Randevu almıştım önceden deyip gidersiniz yarın. Cumartesi çok uzak. Hametan krem deneyin bizde o işe yarıyor evde varsa. Sürdükten sonra mutlaka havalandırın kuruması lazım

Cümlemizden İNŞALLAH bebişiniz tez zamanda eski sağlığına kavuşur :rose: bol bol su verın muz verın düzelecek ALLAH ın ıznıyle üzmeyin kendınızı eşinizlede sorun yaşamayın boşverın bız anneler bıraz daha dert ederız onlara gore boş yere üzmeyin bırbırınızı dua et elinden geleni yap İNŞALLAH iyi olacak :smiling_face_with_three_hearts:

ALLAH sizdende razı olsun korkmayın dua edın ALLAH korusun devam ederse kan yarın direk beklemeden gıdın doktora ama eger kan iç barsaklardan gelırse oyle kucuk gelmez sureklı gelır ve cocujta aşırı halsızlık olur yanı kotu etkiler cok olur o makat bolgesınden gelıyor siz gene istıyprsanız 112 arayın durumu ızah edın içiniz rahat olma açısından

Bizdede öyle bir problem oldu bağırsak enfeksiyonu dedi doktor ve makatinda catlama var dedi ilac verdi antibyotik ve toz yararli bakteriler verdi onlari bir kac guj kullandim iyi geldi korkmayiniz gecmis olsun

Siz gidemiyor musunuz hastaneye anlayamadım?

Cumartesi cok gec hastalıgı daha da ilerler. Al bebegini kucagına ya taksiye ya otobuse bin gotur dag basında mı yasıyorsunuz sanki anlamadım. Yazık o cocuga kac gundur çile cekiyor. Pişikte ayrıca canını yakıyordur cocugun. Eşinin her dediğini yapmak zorunda değilsin anlamıyorsa sesini yukselt..benim oglum azcık öksürse hastamı acaba hast götürelim diyor cocugu.. Boyle adamlara karsı susmayın gercekten.. Bol su içirin bebege susuz kalmıstır vucudu cok. İshal cok agır bir hastalık.

Geçen hafta bebeğim ishal oldu ve günde 8 defa olunca sürekli ateşini kontrol ettim. Ateş olmadığı için ve beslenmeyi reddetmediği için evde takip ettim. Bol yoğurt, ayran, su verdim. Bir de probiyotik damla verdim hemen toparladı ishali durdu. Sıvı alımına özelikle dikkat edin. Büyük ihtimalle bağırsak enfeksiyonu geçiriyordur ve viral olduğu için belli tedavisi yok. Doktorlar da ya serumla Sıvı desteği veriyor ya da probiyotikle bağırsak florasını düzeltmeye çalışıyor. Bebeğiniz ıkındığı için zorlamadan dolayı kan gelmiş olabilir. Benim bebeğim de bir anda pişik olmuştu.