Kızlar emzirmeyi sonlandırdıktan sonra göğüslerim resmen balon patlamış gibi söndü ve küçücük kaldı. Düzelirmi emzirme öncesi bu kadar küçük değildi eskisi kadar dik vs beklemiyorum zaten ama bu kadar küçülmesi normalmi ?
Ay ne güzel benim göğüslerim büyük ve hiç sevmiyorum hep küçük göğüslü olmak istemişimdir ![]()
Kimi varlığından şikayetçi kimi yokluğundan ![]()
Aynur bir sırrın var mı dhdhhshs
Malesef cnm benim tabirimle çabut gibi kaldı derim hep millet hamile kalınca büyür bizimkilerde aksine daha da küçüldü![]()
Sütten kesilince bir miktar küçülmesi normal. Bende emzirmeyi kestikten sonra hamilelik öncesi haline döndü ama göğüslerim benim büyüktü zaten biraz. Kendi kendine düzelmez maalesef memnun değilseniz tek çare estetik
Ahaahha şimdi burda konuşmak doğru olmaz diyormuşum ![]()
şaka tabi hayır yok
bekarlığımdan beri böyle maalesef bekarken de zayıftım ama göğüslerim vardı maalesef doğum emzirme kilo derken iyice kafam kadar oldu ve çok rahatsız oluyorum gerçekten boynum ağırıyor öyle diyim yani. Kimi varlığından kimi yokluğundan şikayetçi gerçekten. Eşim izin verse küçültme ameliyatı bile olurum
ben sevmiyorum
![]()
![]()
bağış yapamıyo muyuz yarısını
Öyle birşey varsa talibim senin bağışına ![]()
Ama hiç olmamasından iyi değil mi ![]()
![]()
öyle daha kötü bence
seve seve ![]()
![]()
Yok ya ideal olmalı tabiki ama kafam kadar da olmasın ![]()
Benim eşim bana hep şey der. Kadın dediğin 3G li olacak. Göt göbek göğüs. Sen tek g ile kaldın der![]()
Ahaha kahretmesin bende de hepsi var
eşim de aynısını diyor kadın dediğin göğüslü kalçalı olur diye
onaylamıyorum
hepsinden çok rahatsızım bi kalçamı seviyorum Ahahah o kalabilir gerisi gitsin benden yütfen ![]()
Benm tanidigimin gogusu hic yoktu cocugu oldu nasil emzirdi acaba yeni ergenlige girenin gogusleri gbiydi ayni ![]()
Aynur sen korsemi almistin bi ara postta konusmustuk ise yaradimi
Bendede kalça var işte.. gerisi yok ![]()
![]()
![]()
Yok ya yaramadı daha doğrusu ben düzenli takamıyorum bende irade yok ya bi arada diyete girdim 2 gün yaptım az kaldım acımdan Ölim
bende o irade yok korse de beni çok daraltıyor biraz taktım düzenli o arada faydasını gördüm gibi ama sonra bıraktım yine değişen bişey yok aynı göbek duruyor ![]()
![]()
![]()
![]()
Kalça iyidir olsun ![]()
![]()
![]()