Sol göğsüm aşırı yumuşadı sağ göğüs ucum ise sanki bir mantar gibi şişip kabardı ver göğsüm sertleşti. Sütümü arttırmak için bi şeyler yesemde sadece sanki sağ göğsüm doluyor gibi ne yapmalıyım sizce?
@Gizem Aramıza hoş geldin
Süt dolduğu için sertleşmiştir göğüsün hemen sağ , dolu kalınca agrı veriyor ateş yapa biliyor nasıl dayanıyorsun ağrısına.
Öyle aman aman bi acı yok ya da bana az geliyo olabilir bilmiyorum ama hissettiriyor kendini taş gibi olabiliyor bazen de ama sol çok yumuşak
Canım benim de bir göğsümde hiç süt yok az az var Yumuşacık bir yer Göğsüm çok güzel uçları böyle dışarı çıkıp çekildi şişmiş işte bir tarafı verdiğim için diğer taraf öyle kaldı Tabii ilk başlarda Bebeğimin üzerine çok düştüğüm için hep sağ taraftan verdim öyle bir hata yaptım ama şu an diğer tarafı çok vermeye çalışıyorum Biraz derdi gibi ama tabii Diğer taraf kadar süt girmiyor
Bende sık sık emziriyorum sertliği gitsin diye bu sefer de diğer göğsüm öyle oldu anlayamadım
Hep onunla emzirme sende, arada diğerinide ver
Bir onu bir onu veriyorum
Sert olanı daha çok emiyor ama
Sanırım sert olan sütle dolduğu için diğerinden dolu ve bol geliyor o yüzden hep sert olan emiyorlar benim bebeğimde öyleydi