Çocuklu evde kpps olayı nedir ya babasının evi iki katlı eşime söylüyorum gelsin diyor nolcak takma orasını diyor babam gürültü yapıyor diyor ikinci kat boş dayalı döşeli misafir gelirse anca yatar yani benm 1 buçuk yaşında cocugm var Allah aşkına ya gelsin bir sene kalsın diyor snra iş bulur kendine zaten hiç gitmez gelsin ama ders çalışmak için gelmesin diyorum çünkü diğer gorumcemi de cagiriyorum gel diyorum ama onun derslk olayı yok gezmeye gel diyorum ama eşim dinlemiyor beni görümcem de hiç bana demiyor yenge gelsem mi diye
Canim tek konu yapsan daha güzel olmaz mı?
İki post da aynı konu biz hangisine cevap verelim ![]()
Ayrıca ben olsam kabul etmem kabul edersem de kısa süreli olur..
Ama napiyim bi an modum değişti kimse cevap vermedi ve hesabıma giremiyorum bnde mail uzerinden konu oluşturdum çok karisti burası. ![]()
![]()
![]()
Görümcen nasıl birisi eğer düşünceliyse seninde bebeğin var işinin zor olduğunu tahmin eder ona göre hareket eder heralde belki sana yardımı dokunursa sende sorun etmezsin ama sırf sadece ders çalışmak için gelecekse saçma bence insan kendi evinde rahat eder abinde olsa empati kurması lazım ne düşünür abimin karisi diye Allah yardımcın olsun benimde Kardeşim var KPSS calisiyor ama kimseyede gitmez kendi odası bile yok salonda calsiiyor kız imkanı kendi yaratmali
Yok abisine sürekli bunu aşılamiş adam beni takmıyor ki üzüldüm yani
Düşünceli ama umrunda olmaz çünkü abisinde para ganiii eksik etmiyor versin daha çok versin ama evinizede geliyim calisym kafası ne ya
Helal olsun kardeşine çünkü amacı belli kpss calismak gorumcemde üniversiteyi o evde kazandı üst katta şimdi beğenmiyor çünkü abisinin konumu güzel ya
Şımarık alışmış o o zaman ama eşiniz sizide düşünsun istemediği biseye zorlayamaz o ev dizinde eviniz size sormadan başkasını kabul etmemesi.lazim
Begenmiyorsa otele gitsin senin başını agirtacaksa hiç kabul etme
Çok zorluyor evet benim evim değil gibi davranıyor
Yanlsi yapıyor iste
Aslında eşim ona benm zorumla babanın evi daha rahat orda kimse sana karışmaz üst katta çalışırsın diyordu ama acaba ne değişti büyük gorumcemle knsmuyorus huzurumu bozmak için mi git diyor yapar çünkü herşeye karıştığı için kavga etmistik bu sene aşırı zorluyor eşimi
Anne babası varmı onlar ne diyo kızım seni evin yokmu neden başkasinın evinde kalmaya çalışıyorsun demiyorlarmi
Var şükür ailesi eksiklikleri yok kaynanamın rahatına gelir ortancisi okumuyor etmiyor ev işi yapıyor diye yanıma göndermediler işlerini görüyor diye ama bu okuyan çok rahat olduğu için ona karismiyorlar çünkü kendilerine faydasi yok zararı var
Yani kizlari gelirse yarin anne babasida gelir kalmaya yani geçici de degilki gelip kalsa desen inssn diken uzerinde oluyor kendim yaşadım biliyorum kayınpeder kalıyordu bir zamanlar da bizde ama ev üstüne ev olmuyor herşeye karıştı kendi evi gibi hareket etti en son çocuğumu sokak ortasında tartajlayinxa bende gönderdim şimdi yine geliyor utanmadan gidene kadar gel.bana sor çenesi çok gelir arada kalir
Çeken bilir zaten çok geçmiş olsun canım benm nediym ki keşke hiç yaşanmamış olsaydı
Bence farklı bakış acısından bakmak gerekli öğrencilik için sızde çalışıyor derslerine farkında olmadan sevaba gırıyorsunuz yarın obur gun belki de ufak tefek kazaların onune gecer bu durum ben olaylara bu sekılde bakmaya calısıyorum
Bilsem ki herseyleri annelerine anlatmicaklar ben destek olurdum ama maalesef herşeyi annelerine ablalarina anlatıp dalga geçiyorlar iki eltimden. Biliyorum
O zaman durum farklı
Evet işte