Grip için bebeğe neler verilir

7 aylık bebeğim hapşırmaya başladı hafif burnu da tıkalı ne yapabilirim burun temizliği dışında bir şey yapılıyor mu

Doktora götürmende fayda var doktor karar verir tedavisine. Durumuna göre antiviralde verebilir antibiyotikte. Ben geçen hafta burun akıntısıyla aile hekimine götürdüm antiviral verdi ilaç bitti ama geçmedi bugün çocuk doktoruna götürdüm oda antibiyotik yazdı . Çocuk doktoruna gidersen daha iyi olur aile hekimleri pek detaylı muayene yapamıyor.

Ya bugün farklı bir şey için kulak burun boğaza götürdük burnuna da baktırdım hafif üst solunum da problem var ilaç verme dedi de yine de azaba ilerler mi bilemedim ilaçsız herhangi bir takviye yok de mi

Bişey kullanma dediyse bekle ilerlerse zaten götürürsün ilaç verir. Bebln kızlara kışın balık yağı propolis veriyorum bağışıklığının güçlenmesi için ama ben 1 yaşından sonra vermeye başladım . Seninki küçük ne verilebilir bilmiyorum.

Merhaba, hangi balık yağı ve propolisi tercih ediyorsunuz?

Nutrigen kullanıyorum ikisinide.

Teşekkür ederim :hibiscus:

Bizde 5 buçuk aylığız boğazında balgamlı öksürük var ne yapacağımı bilmiyorum. Buhar verdim. Ateş olmadigi sürece bol bol emzir dedi doktorlar. Çok aşırı ilerlerse calpol ver dedi. Sanırım salgın var hep

Geçmiş olsun size de Allahım şifa versin hepsine :upside_down_face: