Tünaydin kızlar ![]()
Kocamın köyünde Bayram geçiriyoruz bebeyle ![]()
Çorum 'un ılcesındeyim
Bende 1,5 aydır İstanbuldayım son 2 haftadır havalar güzel valla bu sene yaz geç geliyor sanırım
Kurban temali ![]()
Ayy sizin kombininizi severim ben ![]()
Asil orda olsa koşar arasına girerdi onların, bende korkumdan gidip alamazdım ![]()
Bizimki de korkmuyor ama aralarına da bırakmazdim ![]()
çünkü annesi dişi olan her hayvandan korkuyor desem yeridir ![]()
köylerin tek güzel yanı koyun, inek başka birşey yok, insanları köylü kurnazi olmuş sevemedim, eskinin o temiz masum Anadolu insanı da azalmış
Offf olsa da yesek
ne kadar güzel görünüyorlar
Günaydın herkese ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Şu taze ceviz kokusuna bayiliyooooruuummmm beni çocukluğuma götüren şeylerden birisi![]()
![]()
![]()
![]()
Ah bir de yeşil olanı ağızda dağılması @Serap1987 şu an ben de çocukluğuma gittim![]()
İçindeki cevizde beyaz oluyor, o beyaz cevizin de zar gibi ince bir kabuğu var onu soyunca güzel oluyor ama soymayınca acımsı bir tadı oluyor.
Babamın has bahçesi bu bahçede yok yok gerçekten. Kiraz,elma, armut, nar, incir, hurma, kayısı, asma, şeftali, böğürtlen,erik, dut ağaçları var. Bir de bir bölümüne bostan dikerler, sebzeleri de olur, yeşillik olur. Ben çok seviyorum piknik falan yapıyoruz, bazen çerez falan alıp semaver çayı yapıp otururuz. Stres atmaya birebir ![]()
![]()
Offf offf valla ne kadar iştahım varsa hepsi kabardı ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yakın olsaydık beraber giderdik közde kahve yapardık ![]()
Beni özlediniz mi kızlaaaaar![]()
bu süreçte kutaya doğum günü yaptım size onu paylaşcam
Ozleemezmiyizzzz, hadi foto att bakalım nice sağlıklı yılları olsun insallah
Dünden beri uğraşıyorum fotoğraf atamıyorum canım. Uygulamayı silmeme az kaldı ![]()
![]()
Günaydınn @Kuti sen dersen bizde gideriz![]()