7.5 aylık bebeğim. Dün her şey normaldi bugünde sabah ateşli bir şekilde uyandı. O kadar huzursuz ki. Sürekli ağlıyor ve halsiz. Dişten dolayı olur mu böyle ilk defa yaşıyorum bu süreci
Diş ateş yapmazmış canım doktorlar öyle diyor enfeksiyon felan var mı acaba
Bilmiyorum ki bazı doktorlar yapmwz diyor bazıları yapar diyor o kadar çok kafam karıştı ki. dün hiçbir şeyi yoktu gayet neşeliyydi. Bu sabah nolduysa oldu.
Çok artarsa götür canım doktoruna
Merhaba, cok geçmiş olsun. Dis tek basina 38 derece ustune ates yapmaz. 38 dereceye kadar da ates sayilmiyor. Ama dis cikarirken o bolge enfeksiyon kapabiliyor ve yuksek ateşe hatta bogaz enfeksiyonuna sebebiyet verebiliyor.
Gece acile gittik. Enfeksiyon kapmış olabilir dedi antibiyotik verdi ama kullanmasan da olur bir gözlemle dedi doktor
Teşekkür ederim. Bugünde hala ateşimiz devam ediyor. Bir an iniyor bir anda tekrar yükseliyor şuan 38.5 gibi ateş düşürücü verdim
Acil değil de kendi doktoru baksa iyi olur canım
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun eğer tekrar eden bir ateşse yani düşüp çıkıyorsa sürekli bir doktora götürün şuan nasıl ateşi var mı hâla
En son fitil verdi doktorumuz. Bir de antibiyotik başladık. Ateşi düştü artık gece boyunca takip edicez.
Cok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir
Teşekkür ederim