Günlük atıştırmalık yaptıgınız kraker kurabiye öneriniz varmı pratik?

Bebeğim 15 aylık gün içinde yemek yaparken vs durmadığında eline çubuk bebe bisküvisi vermeye başladım ama çok da sağlıklı şeyler değiller . Evde kendinizin yaptıgı kolay sağlıklı bu tarz şeyleriniz varmı ?

Ben pankek veriyorum eline, bir de humm marka kurabiyeler var biraz sert bir kurabiye. Onunla dışarda da çok güzel oyalanıyor uzun süre yiyor bir tane kurabiyeyi. Bir de bu ara sağlıklı cipslerden aldım baklagil cipsi. İçinde nohut vs var. Evde biz bir şey atıştırırken ona da o cipsten veriyorum. O da sert bir şey olduğu için bir taneyi uzun süre yiyor ona yetiyor. Meyve de veriyordum ama artık yerken bütün evi dolaştığı için her yere sürüyor eline veremiyorum kendim yediriyorum.

İlk defa duydum baklagil cips​:thinking: burada fln hiç görmedim çünkü. Bunlar fikir olsun köşede dursun​:face_savoring_food::smiling_face_with_three_hearts: biz biraz daha büyüyelim onlara da geçeriz inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Evde çubuk, bebe bisküvisi,cips ve mini keklerden yapıyorum çok güzel ve sağlıklı oluyor tavsiye ederim

Tarifleriniz var mı

Çok sağolun o markanın kurabiye ve cips alayım en adından sağlıklı şey ile oyalarım :grinning_face:

Şöyle bir şey :face_with_hand_over_mouth: ben de ilk defa denedim içeriği güzel geldi bana yani. Kızım 1 yaşına girdi henüz bizim yediğimiz cipslerden yemedi, onlardan yemesindense bu daha iyidir dedim biz yerken görürse çok istiyor çünkü. Ama humm marka cips benzeri çıtır atıştırmalıklar da gördüm onlar da denenebilir ben denemedim onu. Evde de yapılabilir bunlar hatta kalan pirinçle yapılan çok çıtır bir tarif gördüm onu denemeyi düşünüyorum buraya da atayım belki faydalanan olur :smiling_face_with_three_hearts:

Yapınca tarifi ile resim atar mısınız :smiling_face_with_three_hearts:

Tabii ki :smiling_face_with_three_hearts:

Evet şuan evde degilim ama tarif defterinde var gidersem atayim

Olur lütfen :folded_hands:

Cips için patates haşlayıp 1 su bardağı nişasta birazda tuz ile karıştırıp sıkma torbasına koyuyorsunz tepsiye 1 TL boyutunda sıkıyorum ben kek normal yumurta şeker klâsik tarif çubuk kraker de 2 yumurta aldığı kadar un kabartma tozu yarım paket 1 su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvı yag