Günlük Hayattan kesitler📸

Bir turlu sulayamadigim mesur kaktuslerim.
Hic cicek buyutemeyeen​:face_with_peeking_eye::joy:

Birce Naz’ın bitmek bilmeyen donlari​:shushing_face::sweat_smile:

7 Beğeni

Aman o donlar hic bitmiyo aksama kadar kac posta degisiyo :rofl:

1 Beğeni

Bitanecik komsumla kahve keyfi yaptik bizde gunde 2 kere muhakkak bulusup iceriz :face_with_hand_over_mouth::purple_heart:

4 Beğeni

Benmde bir suru war cok sewerim

1 Beğeni

Bizimde meywe saatimiz

2 Beğeni

Demi ya ben her gun elbise degistiryom . Ek gida sireci ve salya artisi olunca dayanmiyor elbise .

Girunus guzel de ben bakamiyorum ya :joy:
Bir de koycak yer bulamiyorum kizim sağ olsun elini atmadigi yer yok..Simdi bir bidon suyu mutfaga dokmus onu temizliyoruz . O kadar uslu benim kiz​:joy::face_with_peeking_eye:

Kaktus kucak acmis size​:joy::joy::joy::joy:

Ahhahah dua ediyo kiz :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Bizimki onluk tutmuyo yakasinda alip atiyo yemek yedirirken ustude batiuo

1 Beğeni

Benim bebek de atmaya calisyor ama ben deli gibi bagliyom onu :joy::hear_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Ay sorma ya her yere elini atiyo hele yemek yerken tabaga atiyo elini her yer yemek oluyo :woozy_face:

1 Beğeni

Ben giydirmeli aldim o yuzden cikaramiyo iyi oluyo

1 Beğeni

Diyoli ey allahm annelere sabir coxuklara akil fikir ihsan eyle uslu olsun yaramaz olmasnlar diyor :rofl::rofl:

1 Beğeni

Canim.yarin birsey olmazsa kaynatamgil fln.Ankara’ya gelecegiz ..
Esime dedim seni ama musait olamayiz hava cok sicak baska zaman goturuyum dedi ama.oraya gidince bir kere daha derim .belki iyi tarafina denk gelirim​:joy::hear_no_evil_monkey:
Pazar gunu fln gelmeye calisirim kocama bagli ama hava sicak oldugu icin cok israr etmem ama bir ayatel kursi oluyup yuzu.e ufler takrardan derim . :joy::joy::joy::joy::joy:

Benimki de oyle ya tek tapaga degil tapajdan yuzune gozunr sacina degyor tutmak mumkun degil

Agizindan cikartip eline aliyor kendi yemek istiyo yiyecegi seyleri weriyorum ama yinede kendi yemk istiyo

1 Beğeni

Sandalyeleri itiyo cekiyo carsaf katlarken katlattirmiyo camasirada ayni bn katliyorm o sipsak alip atiyo oyun yapiyo bu yuzden Ankaraya annemin yanina kacacam dinlenmek icin :woozy_face:yoruldum

1 Beğeni

Giydirmelide sicak ya bunaltiyo diye giydirmiyorum.o iyi oluyoda

Kalin bisey degilki yemek yerken giydr ypck bisey yok nbim yada yakaliklar warya hani salya akmasn diye takiyoruz ondan takiyorum rhtsz olmuyo ellemiyo