Hal Hatır sorma postu olsun😇

Merhabalar hanımlar.

Benim de günüm yoğun geçiyor. Bugün ablamgıl bizdeydi eniştemde çalıştığı şehirden geldı hep beraber parka gittik. Bızım evde de toplandık. Annemgil de vardı çok yorucu ve çok güzel bir gündü .

Kıslık hazırlıgı yapılacak , halıları yıkamayı düşünüyorum havalar ısınmadı :face_with_spiral_eyes:kıslık temızlık yapılacak evi b​:heart:k götürüyo :face_with_hand_over_mouth:

Bu ara hamur isiyle kafayi bozdummm.

Bu post iyi olmus

Havalar şimdiye kadar ısınmadı ise direk yıkamacı varsa oraya ver. Sonbahar geliyor yavaştan…
Benimde çok iş yapılacak ama küçüğüm peşimde olduğu için şimdilik erteliyorum. Rutinleri yapıyorum tmm. Ev işi nankör bitmiyor. Bizde böyle değişik bir yapışık hastalık gibi birşey var boğaz ağrısı şişliği gidiyor geri geliyor anlamadım…

Ah kuzum ne mutlu sana annene sarıl annesi olan herkes annesine sıkı sıkı sarılsın benim Yok çok kıskanıyorum :pensive_face:… Yaaa benimde hiç umudum yokdu inan tempoya devam :smiling_face_with_three_hearts:

Allah annesi olanların annesine sağlık sıhhat versin inşallah, göçüp gidenlere de rahmet eylesin, toprağınca evlatlarına torunlarına sağlıklı ömür versin inşallah :folded_hands:t2::bouquet:

Çok gecmiş olsun canım . Tez zamanda iyileşir yavrucak. Havalardan kaynakkı olabilir belki de bizim burda hava bir gün ıyıse diğer gün kötü.

Halı yıkamacıya ıkı kere verdim hiç hoşuma gitmedi. Kendim yıkamak istiyorum. İnşallah havalar tam soğmadan basarırım​:sweat_smile:

inşalAllah İnşaAllah :smiling_face_with_three_hearts:

Amin canım inşallah amin :palms_up_together:

3 ay 10 günlük :melting_face:

Bebişler elerinden öper ama benım hal hatır bu ara pekte iyi değil diş yaptırıyorum şiş şiş gezıyorum ağrı uykusuzluk açlık cekıyorum​:rofl:

Alıştırma yapıyor sana annesi​:blush:2 yaş sendroma gırınce fazla yıpranma dıye şimdilik bıraz üzerinden gecıyor. yeni repliğimi sanada öneriyorum ALLAHUME SALLİ ver bana teseli :blush:tbd’en alıntı

Ne kadan düşünceli bir bebe vermiş Rabbim bana sukurler olsun :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: edep yoksunlari miladini doldurdu desene , yenisi çok iyi :ok_hand::grinning_face_with_smiling_eyes:

Yaaa annesi cok düşüncelidir​:blush:yok yok edep yoksunları kesmıyor artık benı yakında hatimler teslim edicem​:blush::joy: