Hali onerisi

Kizlar mutfagima yolluk gibi istiyorm kullandigim war alti cok dökuluyo oyle olanlardan istemiyorm memnun kaldiginiz warmi link atarmisiniz

Alti kaymaz halilarinda iyisi var ben yillardir kullaniyorum mutfakdakini haftada bir yatak odamdakini ayda bir makinaya atarim hiç dokulme olmadi mutfakda kullanacaksan cabuk kirlenir iyisini al makinaya at yika

Nerden aldin link warmi

Magzadan aldim ben canim markasini atim ama

kesme yolluk bunlar battaniye kumaş yapismada olmuyo 4 yili gecmisdir ne altlarinda ne ustlerinde dokulme yok. Birde bu halilari yikarken yumusatici koymuycaksin

Ayy huveyda bende burdan aldım salonuma kestirdim rengini telden bak dedi adam burda yok tm dedim gri seçmiştim adam getirdi beyaz mavi gri karışımı bu benim katedigim degilki dedim kaynanam buda güzelmiş bişey olmaz neyse aldım com uzundu ikiye kestim makinaya atabilmek için kenarlarını kastım ama makinada altında dökülme oldu diyorum demekki iyisi degilmiş bende bu halılarin hepsi dökülüyor sanmıştım senin yorumunu görene dek dünyanın parasını verdim kocamla 1sene tartıştım aldirabilmek için içim acıdı şimdi :person_facepalming:neyse diğer odalarima iyisi ni alırım artık

İyi olmayan dukuluyo bacim valla ben banyoya bile kestirdim hic bisi olmadi bak resimdede gozukuyo bide rahatlik yika ser ben yazin salonada alicam.nasipse. bulursan bu markalardan al canim yikamaciya verecegin paraya bundan al​:face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss: bide yumusatici kullanma sakin bak altindada yaziyo 30 derecedede yika mis

Resmini çektim cnm tmm bak ben yumoş atiyordum bidaha atmam saolasin cnm​:smiling_face_with_three_hearts:

Atma canim aklinda olsun :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

Trendyoldan bakim bakalim bu markaya

Aynen canim oda mantikli