Biraz özel olcakta birkaç gün önce eşimle birlikte olduk eşim arkama boşaldı yanlış anlamayın arkadan ilişki olmadı ama kalktığımda onume doğru ıslaklık vardı esimede kızdım ya içime kactiysa diye bu kızım bu oğlum var kızım 6 oğlum 1 buçuk yaşında ve ucuncuyude Allah kalbimi biliyo istemiyorum sizce hamile kalma olasılığı varmı ya
Yani geri çekilme yöntemlerinde hep bir ihtimal var elbette bizde geri çekilmeyle korunuyoruz her ay korkuyla bekliyorum regl günümü. Kendinden eminse bişey olmamıştır inşallah
Ertesi gün hapı için diyecektim de bi kaç gün oldu demişsiniz. İşe yaramaz oda ![]()
Aynen benimde sonradan aklıma geldi
Geri çekilme yönteminin riski var o yüzden ihtimal var. Neden korunmuyorsunuz doğum kontrol hapı spiral vs ile
Yumurtlama gunlerınmı bence ona bak ben yunurtlama günlerinde dahada çok dikkat edıyorjm
Dusuk sekilde var.
Yumurtlama günü adetten kaç gün sonra oluyodu
Yumurtlama adet başlangıcı dahil 10-14 gun arası oluyor. Bende bu ay regl olmadım
içümde baya bir kokrku var eşim ben eminim dıyor ama 6 gün gecikti dün test yaptım bırsey cıkmadı inşallah degıldmdır
İnşallah ya benimde işte adetim bitti 4 gün sonra ilişkiye girdik aslında eşim dışarı boşaldı ama bende yüz ustuydum kalktığımda o bölgemde baya ıslaklık vardı acaba içeri sizdimi diye korkum var yoksa çok dikkat ediyoduk
Acaba sizden gelmiş olabılırmı o ıslaklık tabi illa ayırt edılebılır ama eşiniz eger eminse sıkıntı yok en son çare adet olup olmamak gecikme olursa test yaparsınız
İnşallah ya
5 gün kahverengi lekeden sonra bu akşam adet oldum çok şükür kızlar,![]()
Gözün aydın canım ![]()