Merhabalar arkadaşlar hangi demir ilacini kullanıyorsunuz ben saglik ocaginin verdiğini kullanmak istemiyorum oceana kullanan var mı?
Bende bu konuyu acacaktım
Yorum yazılmamıs
Saglık ocagı bizede ilac verdi bende kullanmak istemiyorum cunku olumsuz yorumlar okudum
Bize ilk sidefer verdi doktorumuz gayet memnundum ama sabah aç karnına vermek beni zorluyordu çünkü zaten sabahın köründe uyanıyoruz onu verip yarım saat yedirmeden durup öyle yedirmem gerekiyordu onu yapamadım sonra normal açken de olur dediler su içmeyi bile unutuyorum ben açıkcası birde açıldığında 28 gün kullanabiliyorduk onu. oceana aldım oda kabızlık yaptı sanırım tekrar sidefer kullanıcam
Doktor bize ocean microfer ya da bestiron alabilirsiniz demişti. Ocean aldık ama sanırım hafif kabızlık yaptı kutu bitince bestiron almayı düşünüyorum
Hemşire bana emzirdikten bir saat sonra verebilirsin aç karnına verilecek dedi. Sabah kalkar kalkmaz zor olur emzirin bir saat sonra verin ilacı ben o sekilde yapacağım
Ben bestiron kullanıyorum kullandığım dan beri de bir sıkıntı yapmadı memnunum kabızlık falan yaşamadım
Evet banada öyle dedi sonra günlük açlığında da verebilirsin demişdi de valla ben takip etmekde zorlanıyodum ama ocean kabızlık yapdı yine ona dönecem
Dördüncü ay kontrolune goturdum bugun dr demir ilacını baslatmadı altıncı ayda başlatacagız dedi mama ve anne sütü ile devam ediyoruz mamanın içinde de demir var zaten dedi. Acıkcası sevindim kabızlık olur diye endise ediyordum en azından şimdilik kafam rahatladı…