2 ay 5 gün olduk kızımla beraber geçen hafta çok ayır bır grıp gecırdık şükür ıyılestık fakat emzırmede sorun yaşamaya başladım
kızımı alıp ben emzırmesem emmek aklına gelmıyor
Memeyi agzına alana kadar ağlama krızlerı gecırıyor memeyı aldıktan sonra ağlaya ağlaya emıyor uzun süre sonra normale dönüyor
Çocuk doktoruma sordum süt akısın yavaşlamış olabılır dedı ama sütüm var bu durum benım çok yoruyor yani böyle bir durum yaşayan varsa aranızda sizce sebep nedir ne yapmam gerekiyor
Öncelikle geçmiş olsun hastalıktan dolayı iştah faln mi kesildi acaba ben yaşamadım ama sütün gec de geliyo olabilir egerki tazitli gelse bence aglamz çünkü bnde de arada bu sorun oluyor yorulduğum gun haliyle sütüm de bi azalma oluyo ama neredeyse yarim saat memede kaliyo normalde 6 dakika içerisinde kalkıyor
Grip geçirmişsiniz bebeğin burnu hala tıkalı olabilir kolay geçmiyor çünkü. Bizde salı gününden beri gribiz önce burnunu ilaç sıkıyorum sonra aspiratörle çekiyorum bunu yapmasam ememiyor kendini geri çekiyor sinirleniyor çok ağlıyor.
1 haftadır bende griptim bebeğim 2 aylık 3 gündir falan onunda burnu tıkanıyor ememiyor bugün emmeden önce aspiratörle burnunu temizledim öyle daha kolay emdi deneyin isterseniz