Hastaneye yatırmak istediler

Kizlar selam 2 gün sonra 4 aylık olucaz. Geçen hafta kulak enfeksiyonu oldu antibiyotik falan toparladık. Dün banyo yaptırırken sanırım şu kaçırdım yine kulağını tutmaya başladı uyuyamadi akşam acile götürdüm acil Dr. U 3 ay bebeklerde enfeksiyon olduğunda yatış yapıyorum dedi ama kızarıklık az dedi ilk doğduğunda 5 gün kuvozde kaldı ondan mi bilmiyorum yatış deyince elim ayagim titredi ve gerek yok daha önce enfeksiyon oldu bubdan daha kötüydü evde toparladık evde takip etmek istiyorum dedim, Dr. Bana imza attırdı ölüm dahil tüm riskleri kabul ediyorum hastanede yatırmak istemiyorum diye . Öncelikle zaten öyle bir cümleden sonra psikolojim bozuldu bide işte anlatti ateşi çıkarsa bingildagi siserse yemek yemezse uykudan uyandıramazan bilinç kaybı gibi gibi şeyler olursa direkt getir diye. Aslinda uyardı bunlar uç noktadaki şeyler diye ama akşamdan beri uyuyamıyorum ateşini olcuyorum sürekli hafif uyandırıyorum falan . Deli gibi bişey oldum . Napcan bilemedim mantıklı düşününce bu çocuk 4 aylık diş sancıları da bu belirtileri yapabilir ve kulagini tutmasının sebebi olabilir . Ay kaldım böyle napcam ben

Ay blmiyorum ki kulak enfeksiyonu nedir ne değildir ama doktoru dinleseydin keşke iki gün de olsa kalırdın doktorlar bebeklerin diş için kulağını çektiğini söylüyor bide bebeği yıkarken nasıl su kaçıyor ben de anlamıyorum hiç ama Osman hocadan dinlediğim kadarıyla su kacmaz bebeğin kulağına siz müdahale etmeye kalkmayın yeter diyor bende öyle yprym ama her duştan snra korkyorum ya

Sari irin akar kulaktan bebek kulak copuyle yada muslimle bezle hafif temizle

Korkacak bisey yok benim oglana da havuz dan kacti surup ver sadece dedi iltihaba dedi yada fitil
Ekstra bisey gerek yok dedi.

Canım kulağına kendi sütünden damlat az birşey anne sütü kulak enfeksiyonuna ağrısına iyi geliyor

Yani birşey demiyim demiyim sizinle muhatap olmayayım diyorum ama çocuğu böyle bir durumda olan kuvez geçmişi olan bir anneye bebeği hakkinda bir örnek verirken ölümle örnek vermek ne kadar doğru bir davranış ya siz ne kadar cahil bilinçsiz bir insansınız bir anneye bebeği hakkında ölümle ilgili mi örnek verilir siz hiç bebek kaybetmediniz galiba sizin bebeğiniz hiç küvezde kalmadı bu duygular nasıl bilmiyorsunuz sanırım bilmediğiniz bir duyguya bu kadar hadsizce ve saygısızca yorum nasıl yapıyorsunuz ya yorumunuzu farklı şekilde de yapabilirdiniz çok yanlış bir yorum ya @admin lütfen bir uyarı verebilir miyiz artık böyle örnekler verilmesin bir anneye yapılacak en korkunç yorum bu

Ben seni nerde çocuğundan vurmusum posta kadın zaten ne kadar korktuğunu yazmış sen tutup bebek ölümü anlatıyorsun onun yerine "ya bebeğinize nazarinizda değmiş olabilir okuyun belki ondan hastalanirdir göze gelirdir " demek varken ölumden bahsetmek nedir neyse daha fazla muhatap olmaya gerek yok admin hanım gereken cevabı verir size iyi ve sağlıklı günler

Canım o konu farklı bir konu bu konu çok farklı bir konu lütfen konuları ve olayları birbirinden ayrıştırıcı olarak yorum yapmanı tavsiye ederim daha fazla benimle muhatap olmazsan sevinirim. Ayrıca bu konu senin kişisel konun üzerinden açılmış bir konu değilken konuyu kişiselleştirme ben çocuğu küvezde kalmış ve iki tane bebek kaybetmis bir anne olarak bu yorumu yaptım çünkü karşımdaki kadının psikolojisine büründüm senin yorumun beni bile korkuttu

Ay ben de bilmiyorum ama hastaneye yatırmaktan gerçekten korktum bide geçen hafta daha fazlaydı enfeksiyon onu evde iyileştirdik sonuçta ya sürekli izliyorum işte :pleading_face::face_holding_back_tears:

Hiç dışarı bişey akmıyor görünürde bişey yok kızarmış içi dedi sadece bide sürekli kulağını tutarak uyanıyor ağlıyor ama sanırım içeri akıyor antibiyotik veriyorumdi. Diye çünkü genzine kaçar gibi öksürüyor arada bugün

Ayy Allah razı olsun haklısın valla okuyorum sürekli ve ama dediğin gibi pek saklayamiyorum söylüyorum herşeyi :pleading_face: iyilestireyim de daha kimseye bsey demicem ya

Sütüm yokki bitti

Orayı görmezden gelmeye çalıştım da kötü niyetle söyledigini sanmıyorum uyardı o da herkes bildiği kadar :pray::smiling_face_with_tear:

Amin hepimizin evladını korusun Rabbim inşallah

Yani benimde bebeğim küvezde kaldı ve senin korkunu anladigim için böyle bir yorum bana gelse korkardım kusura bakma canım konunu meşgul ettim ama bu bebek ölüm konularında hassasiyetim var

Sen ordu merkezde misin

Ayy deme öyle ilk günler kuvezdeydik o günler geldi Dr. Deyince direkt aklıma Allah’ım bidaha yaşatmasın inşallah toparlicaz geniz akıntısı gibi bişey var sanırım içeri akıyor enfeksiyon kakasinda görürüm galiba

Evet merkez sen nerdensin ki

Bende merkezdeyim Yenimahalle deyim ben

Enee gerçekten mi :smiling_face: bucaktayim ada simitin üst tarafında :rofl:

Yaaa ilk kez ordulu biri buldum duygulandım şuan :joy: