5 aylik bebegim var alt dislerj cikdi ek gidaya henuz gecmedik ama herkez diyo eline havuc ver oyalansin yapan varmi
Bn kaşısın diye ara ara veriyorum
Disi cikti ama komple yutamaz demi
Yeşil sogan ver diycem de dis cikmis ..Havucu ben 4 aylikken verdim de sevmiyirdu atiyordu . Bizimkinin disler daha cikmadi 7 aylik olduk .
Benimki 4 ayda cikardi masallah buyumek icin acelesi var hanfendinin
5gun sonra ek gıdaya gecicez bizde 5ay10 günlüğüz bende eli ağzından hiç gitmiyor damaklari kaşınıyor diye salatalık veriyorum hoşuna gidiyor
Hahahhaha sey yapabilirsin suzgecli emzik varsa onun icine karbuz fln koy yesin ilk once alerji var mi diye birazcik ver ertesi gunde verebilirsin ..sulu sulu cok gizel olur .
Kiz disi cukmadiysa yesil sogan ver agirsini kasintisini alir
Be daha ek gidaya hic gecmedkm jlk neyle baslicam ek gidaya
Cikdi askm disj
Canim ben 3,5 aylikta basladim ilk once 1 ay tadimlar yaptirdim . Daha sonra da yavas yavas verdim ..mesla ben yogurtla basladim ..yogurdun icine birseyler atiyordum . Meyveli yogurt veriyordum ..labne peynir yumurtanin sarisi , meyveleri haslayip veriyorum ..5 aylikta tam olarak ek gidaya gectim ben ve puturlu verdim hep yutma refleksi gelsin diye pure halinde cok nadir verdim. Suanlik cogu seyi yiyor . Corbalara ekmek katiyorum cok seviyor oyle.
Verebilirsiniz daha parcalayamaz zaten ince olmasin yeter sadece tadını alacak. Artık 5 aylık olmuş tadıma da başlayabilirsiniz sıkıntı yoksa. Benim doktor 5.ayda başlatmıştı.