Bugün ilk defa ek gıda tadımına başladık 1 çay kaşığı havuç verdim 3 saat bile sürmeden kakasından geri çıktı normal mi
Normal evet ben de görünce ayy hiç sindirememiş dedim ama brokoli yiyince de rengi değişti. Ne yerse yesin renkli şeyler genelde çıkıyor yani. Çatalla ezerek pütürlü verdiniz muhtemelen. Blender geçin iyice püre olsun ilk tadım hep püre. Sonra çatalla ezip verirsiniz patatesi de falan. Pütürlü olunca daha belirgin oluyor bezinde.
Doktorumuz blender yapma sadece çatalla ez dediği için öyle yaptım ya yarın alerji bölümüne gidecegim tekrar sorarım teşekkür ederim
Püre dediğim 3 gün kuralına göre sadece ilk gün. Öyle her zaman değil yani ben de çatalla ezdim sonra.
Evet evet anladım sizi ams doktorum blenderi hicbi zaman kullanma dedi ona uydum bende. İlk yiyişi normaldir diye düşünüyorum zaten ama yine de bi çekindim
Ayy ben de bugün başladım sayılır ben de havuç verdim nasıl çıkacak bakalım çok yedi diyemem ama şimdi kalanına elma rendeledim labne ve pekmez attım üzerine öğleden sonra onu vericem bakalım . Bide ay hiç yemiyor doğru düzgün tukure tukure
böyle mi basliyor bu ek gıda süreci aldık basimiza iş
Aynen öyle maalesef havuç , kabak , patates, bal kabağı, brokoliden devam ettim ama hiçbirini severek yemedi zorla azıcık. 5.ayda tadimlar bitti şimdi 6 aylık bunlarla çorba yaptım öyle yiyor çok şükür. Bizimki muzu bile beğenmedi
Şey bildiğim kadarıyla 3 gün kuralı var doktorumda öyle yapmamı söyledi 3 gün sadece havuç püresi verecegiz sonra 3 gün bekleyeceğiz ki alerji yaptı mı görelim. Sonra 3 gün yine aynı besin verecegiz mesela patates püresi. İsterseniz doktorunuza danışın
Cok normal çıkması, endiselenmeyin pure yapmamakla cok iyi yapmışsınız. Ben ilk günden beri catalla ezdim hatta cignedigini görünce daha iri parçalar bıraktım. Bir kac gündür pankek, köfte gibi kuru gidalari gayet rahat yiyor.
Evet çiğnemeyi öğreniyor sanırım çok tatlı görünüyor
Diğer içine koyduklarim8 ara ara veriyodum ona guvendim