Hipp 5 tahıllı mama kullananlar

Bebeğim 8 aylık hipp markasının 5 tahıllı mamasını aldım ama nasıl kullanacağımı pek anlamadım kullanan var mı nasıl veriyorsunuz neyle karıştırmalıyım bebekleriniz nasıl seviyor bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Üzerinde ölçü yazıyordur zaten kaynayıp ılımış suyla ölçüye göre yap. Tuzsuz peyniri ezip içine koyabilirsin veya başka bişey koymadanda yedirebilirsin. Haşlanmış yumurta sarısı koyanda varmış ben sevmiyorum ama bulamaç gibi ayrı ayrı vermeyi tercih ederim

Teşekkür ederim biraz tatlandırabilir miyim acaba diye düşündüm pişirilecek falan sanıyorum o derece :joy:biri tavsiye etmişti doktor önermiş ama tarifini bulamadım birdaha teşekkür ederim tekrar :smiling_face_with_three_hearts:

Hippin şekeri az diğer mamalara göre ama nasıl alıştırırsan öyle gider içine ekstra bişey koyma. Oğluma herobaby almıştk bikere o daha şekerliydi ondan sonra hippi yemedi. Suyunu biraz fazla koyarsan biberonda verebilirsin dışarda pratik oluyor :smiling_face:

Çok teşekkür ederim pişirmeyeceğim demi bir de formül mama mı suyla mı yapacağım

Hayır pişirmeyeceksin :smiling_face: içine formül mama koyabilirsin isteğe bağlı

Çok teşekkür ederim aydınlandım :joy::two_hearts: