Humana Still Çay Kullananlar

Kızlar son zamanlarda sütüm azaldı bu çayı kullanıp sonuç alan varsa lütfen yazabilir mi?

Ben bu çayla birlikte kuru dut hoşafida yapıyordum aşiri bir şekilde süt yapıyor ve her emzirmeden sonra mutlaka sağım yapıyordum elektrik li pompayla ve bununla beraber bedenininde dinlenmiş olması lazım çok yorgun olunca hiç sütüm olmazdı benim

Bu aralar hiç uykumuz yok ki​:smiley:

Allah yardımcınız olsun bizde geçtik o yollardan şükür 2 yaşına giricek her yaşin ayrı bir zorluğu var ve bazen küçüklüğünü özlüyorum huysuz bir bebek olmasına rağmen :joy::heart:

Çevremde kullanan çok kuzenlerim yengelerim hep kullanıyor hepsi süt yaptığını söylüyorlar ama ben hiç kullanmadım sağolsun bebeğim emmediği için.

Gizemcim kullanmadım ama onun dışında bol bollll su tukettim, stresten ,uykusuzluktan uzak durmaya calis diyecegim ama imkansız onlarda etkiliyor . Dut kurusu suyu, incir kurusu suyu, bulgur , Antep’te yağlı köfte de yaparlar süt yapması için . Et tuket , badem ceviz kaju fındık tuket.banyoda sabun ile masaj yap :slight_smile: inşallah fiskirir:)

Sağıp versen aslında en azından anne sütü alması icin

Ay canım uykusuzluk öldürecek beni :smiley:

Alışmaliyizzz :(( ömür boyu artık böyle annelik kaygı dolu hayat , en son hamileliğim öncesi rahat uyku çektim biyolojik saatimle uyandım

İnan rahat olsun hiç uyumasam da olur oğlum benim her şeyim @felcin

Değil miiii​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:güzel günlerini göresin inşallah heeeep

Amin canim bil mukabele​:light_blue_heart:

Hala içimde vicdan azabı var yeterince uğraşmadım mı diye. Ama çok uğraştım memeyi görünce sanki ağzına acı biber sürmüş gibi istemiyordu ağlıyordu zorlayınca ağxını öyle kapatıyordu ki ağzına sokmiyim diye. Makina aldım dediğin gibi sağıp vereyim diye ilk başlar biraz çıkıyordu sonra artmadı hiç ve tamamen kesildi.

Kaç aylıkta kesildi

Yedi aylıkken tamamen kesildi

Sağlık olsun keşke bunu da deneseydin

Aktardan kimyon tohumu ve rezene çayı alip birer tatlı kaşığı karıştırıp sıcak suda demle günde 2 3 sefer ihtiyacına göre iç ceviz ve tahin helvasida yersen sütün artar ve yağlanır kızım 18 aylık hala bunları tüketip emziriyorum çalışıyor olmama rağmen günde 5 6 kez emiyor.bol sütlü günlerin olsun insallah