İçimde ki garip heyecan ilk yaş siz ne hissettiniz

Yaa kizlar ogluum 30 Aralık yaşına basicak zaman o kadar hızlı geçti ki daha gün eşimle bugün doğurdum sukadar hafta kaldı hesabı yapıyorduk ama gelişi supriz oldu oğlumun hiç beklemedigimiz anda bizimle beraber 1 yılı 1 yaşı içim o kadar garip hem çok duygusalim hem heyecanlıyım ya nasıl anlatsam bilmiyorum mesela şuan ağlıyorum evet bişey degismiycek belki normal bişey belki ama içim o kadar garip ki sizde hissettiniz mi böyle şeyler doğmadan önce düşünüyordum saçlarını gözlerini kokusunu ilk anne diyisi nasıl olcak diye şimdi bana bastırarak annn-nnee demesi boynunu öptüğümde gülmesi göbeğini ısırır gibi yaptığımda kahkaha atması yaa çok garip duygularım şuan bunu orta yaşlı birine söylesem ne cevap verir bilmiyorum durumu çok basitlestirir ama sizler de böyle oldunuz mu

2 Likes

Aslında anne olan herkes bunu hisseder. Benim kızım da ocakta doğum günü şimdiden plan yapıyorum Allah o günleri de göstersin . Doğumun çok acılı oldu bir travma yaptı bana tabi ama kızım kime benzeyecek diyorduk Aydan aya hastaneye giderken heyecandan uyuyamazdık eşimle. Film şeridi gibi aslında her şey herkes kendi filminin oyuncusu böyle farklı bişey kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir şey. Allah içimizde hep öyle güzel heyecanlar versin .:heart::heart: şimdi aman emekleri emekler kıyafetler büyüdü el kadarmış o zaman gözümüze büyük geliyordu şimdi bakınca ufakcıkmış diyorz. Yani cümle toparlayamadım bende ama güzel bir konu olmuş . Ona anı defteri tutmuştur yüzü gözü ultrason da minicik böyle değişik hisler ya :joy:

1 Like

Yaa gercekten o kadar minickler ki benim oğlan birazda küçük doğdu aldığımız Yenidoğan takımının sadece pijaması boyu kadardı koltuk altına kadar geliyordu :sweat_smile: şimdi ayağı bile sığmaz

1 Like

Ben genelde tek başına tatlis tatlis oyun oynarken onu izlerim . O zaman içimden hep geçiririm ne ara bu kadar büyüdü diye. Yeni dogdu anlar gozumde canlandırırim​:heart:Hayat o kadar zalim ki bir daha asla o anları geri getiremeyecgiz​:pleading_face::cry:ben şimdiden özledim. Zordu ama güzeldi.

Yaa bende Cook özledim gerçekten en güzel zamanlarıymış galiba

1 Like

Dün kızımın doğum günüydü aynı şeyleri hissettim hem ağladım hem güldüm​:face_holding_back_tears: Zaman çabuk geçmiş diyorum ama hem zor hem de güzel günler geçti

Yaa nice güzel sizinle birlikte yaşlari olsun :heart:

1 Like

Çok duygusal geçiyor, ben çok ağladım Allah nice yaşlarını göstersin

Amiin tüm evlatlarımızın ayy benim ağlamalar şimdiden başladı

1 yaş fotosu da çektirin çok güzel bir anı :smiley:

Yaa eşim ben oğlum kutluycaz ama anı kalsın diye süsleme falan yapmayı düşünüyorum

1 Like

Bizde öyle yaptık, sadece stüdyoda da anı olsun diye aile fotosu çektirdik :face_holding_back_tears:

3 Likes

Yaaa cooook guzelsiniizz :smiling_face_with_three_hearts: maşallah barekallah

Teşekkür ederiz :folded_hands: Daha nice yaşlara inşallah ama 1 yaş özel, bizde kızımıza güzel bir anı bırakmak istedik :face_holding_back_tears:

MAŞALLAH ömür boyu hep böyle guzel karelerınız olsun :rose: cok güzel bir aılesınız MAŞALLAH

1 Like

Hepsınde ayrı heyecan oluyor onlar buyudukce bızde yaşlanıyoruz onların buyumelerı bıze huzur verıyor nice hayırlı yaslara görmek nasıp olsun İNŞALLAH :rose:

Teşekkür ederim Ezgi​:melting_face::bouquet:

1 Like

Teşekkür ederim :heart: