Kızlar yardımınıza ihtiyacım var!!!
1 ay önce sezeryan doğum oldum , kanamalarım devam edıyo az az, ama farkettım de gelen kanamalar vajınadan degılde , idrar yerınden gelıyo bu normal mi! İlk doğumum .
E yani rahimdenn gelecek başka nerden gelecek ALLAH iyiliğini versin
İdrar yerinden geliyorsa ciddi idrar yolu enfeksiyonu vardır. Kan gelecek düzeye ulastiysa ciddi yanma ve idrar yapamama olmasi lazım. Yani sürekli cisiniz var hissi olur olur ama gittiğinizde damla damla gelir. Şiddetli yanma yırtılma gibi his olur kan olur idrarda. Bu şikayetleriniz var mi
Hayır çok şükür böyle bişey yok . Afedersınız peçete koyduğunda normal adet olduğumuzda pecetenın ortasına kan gelıyo ya , benım suan öyle degıl ıdrar yaptığım yerden gelıyo sankı pecetenın ortası degıl de ucu kan o yüzden çamaşırım bıle kırlenıyo . Bende idrar yerınden gelıyo dıye düşünüyorum . Aşırı stres yaptım bu durumu .
Yok canım benim de aynıydı hep uçta oluyordu ama idrardan değildir. İdrardan olsa duramazsin.
Dimi ya doğru . Pekı neden acaba uçda oluyo
Bence otururken akintin öne doğru geldiği içindir canım
Benimde aynı sekilde oldu hatta neredeyse korkudan ürolojiye gidecektim. Dediğiniz gibi leke pedin üst bölümüne idrar deliği hizasına geldiği için bende idrar deliğinden geliyor sandım ama idardan kan gelmesi ciddi bir belirti aslında yanma agrı vs eşlik etmediği için bir süre beklemek istedim ve aynadan baktım gercektende oradan gelmiyormuş
Hıc böyle şeyle karşılaşmamıştım adet donemlerınde . O yüzden tuhaf geldı bu durum
bende oraya peçete fılan bastırıp baktım acaba ordan mı dıye pencereye kan gelmedı . Allahım çok şükür dedıgın gıbı ordan gelmesı ciddi hastalıklardanmıs