İftar menüsü

Tamamdır ben sana mesaj attım ordan devam edelim en iyisi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Ay kızlar ne kadar beceriklisinız. Ben mutfağı çok sevmiyorum. Klasık ymkler yapıyorum. Ama yeniliklere açığım. Arada İnt acıp Bi seyler yaparım. Maşallah sizlere sayenizde oruç bitince yeni tarifler deniycem​:joy:

Bugün menümüzde zade kebabı, pirinç pilavı çesmi nigar çorbası ve salata var. Tatlı olarak da şekerpare var dünden kalan ( Eşim nöbete giderken götürüyor arkadaşlarıyla beraber yiyorlar. Çok beğenmişler yine yapacağım ama ben şerbetli tatlılardan çabuk sıkıldığım için hepsini götür evde kalmasın diyeceğim. Ben sütlü tatlı severim. )
Herkese hayırlı iftarlar dilerim kolay gelsin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Imam bayildi pilav corba

Bugün iftara davetliydim​:joy::joy::joy:

Bugün misafrm var

Mercimek çorbası, patatesli karnıyarık, kuru patlıcan-biber dolması,haşlama içli köfte, mevsim salatası, yoğurtlu salatalık mezesi, kendi yaptğm karışık turşu, hoşaf tatlı olarak da kıbrıs tatlısı :cherry_blossom:

Bugün bitti yarına misafirim var. Menümüzde Sultan kebabı, pirinç pilavı, içli köfte, karamelize soğanlı yoğurtlu patates salatası, mevsim salata, cennet çorbası, ayran, şalgam, turşu var tatlı olarak zebra kurabiye, borcamda yaş pasta ve su böreği var. Çorbamı bugün yapacağım. Kurabiyem ve içli köftem buzluk stoğundan. Sultan kebabını da eşim yapacak geri kalanlarını da ben yapacağım. Bu menüde beni en çok yoracak olan su böreği. İnşallah Asil uyur o sırada yaparım. Uyumazsa eşim ilgilenir yoksa bana hiç izin vermez. Güzel bir iftar olsun inşallah :folded_hands:t2:

1 Like

Ooo maşallaah maşallah şimdiden ellerine emeğine sağlık

1 Like

Eriste corbasi salata firinda patates kofte tursu yogurt kemal pasa tatlisi

@Hüveydaa kiz kemal pasa yaptim ustundeki tarife gore acayip tatli olmus tatlidanda tatli olmus bide dagildi ya

1 Like

Ustundeki tarife gore agir oluyo canim ben 2.5 bardak seker ve sudan yapiyorum 1 tane dagilan oluyo sertmi karistirdin bugun kemal pasa yokdu peynir tatlisi aldim yaptim ilk defa oda guzel oldu bende bu degisik diye olcuye gore yaptim tatli oldu esim begendi ama

Bak bugunkinde hic dagilma olmadi cok dikkatli karistirmak lazim cabuk sisiyo dagiliyo yoksa

Dazla karistirmadim iki kere anca ama ustundeki gbi yaptim abooo bi serbetli olmus anlatamam ilk defa alip yaptim cnku normalde kendim yaparim tatlilari bi denim dedm

Ocakdami fazla durdu acaba ben 2 yildir yaparim dagilmaz hic . Ustundeki tarif fazla oluyo evet canim ya

Bugün menümüzde kuru fasülye, sade bulgur pilavı, turşu ve salata var. Tatlı olarak da kadayıflı muhallebi var. Herkese hayırlı iftarlar dilerim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Mercimek çorbası, adana şiş, bulgur pilavı, içli köfte, börek, şambali tatlı, salata, yoğurtlu narlı köz patlıcan mezesi. Misafir var ondan bu hamaratlık

5 Likes

Tarhana corbasi etli nohut pirinc pilavi salata var bugun. Bide güllaçdan soguk baklava yaptim bayadir merak ediyodum insallah guzel olmusdur :grin:

3 Likes

Bulgur corbasi yesillik butlari galeta ununa bukayip kizartcam dunden azicikda kuru fasulyem war

Nasıl olmuş baklava​:joy::heart_eyes:

Şekeri az olmuş yahu :grin: yoksa guzel olmuş sonradan süt az gelecek diye süt eklediydim seker koymadan bidaha yaparim ama biraz zaman gecsinde​:grin:

2 Likes