İftara misafirlerim var hanımlar yaprak sarması ve soğan dolması da yapmak istiyorum ikisi aynu tencerede pişse sorun olurmu aynı tencerede denememiştm genelde hep ayrı ayrı pişiirirdm ama tencerelerm yetmiyo yoksa fikir verirmsnz acaba
Ben yapmistm oldu
Bence sorun olmaz pişirebilirsin,yaprak sarmanın iç harcında da soğan var sonuçta
Karışık mı dizdiniz ya da yapraklar altta soğanlar üstte ne şklde dzdnz
Soğan dolması hep denemek istediğim şey ama hoc cesaret edip deneyemedim
şimdiden ellerine sağlık. Güzelde bir tatlı çayın yanına.
Kıbrıs tatlısı ve midye baklava yapacam yanında da niye soğan dolmasıı yapmadın bizde herkes çok sever çok da güzel kolay da
Gelin pastasi cok guzel oluyor
Bi tarafina soganlari bi tarafina yapraklari dizdim
Yapamam diye denemedim hiç çok güzelmiş evet yapımı zor gibi sanki
Gelin pastası evet bende çok severim çokta yaparım. Dün haşhaşlı revani tatlısı yaptım
Normal yaprak sarması yapabliyomusun onu yapıyorsan soğan dolması ondan da kolay
Teşekkürler
Tabi yaprak sarması kuru dolma falan güzel yaparım soğanı hiç denemedim yarında onu deneyim bakalım. İnşallah elime yüzüme bulaştırmam![]()
Sogan dolması cok cabuk pişiyor yaprak sarma daha gec pişiyor o yüzden ayrı pişirmek daha iyi olur
Ne tesadüf ben de Kıbrıs tatlısı yaptım eşim de midye baklava almış ![]()
Bişey olmaz Allahın izniyle soğan dolması bol ekşili güzle oluyo
İşte bnede onun için sordum da acaba yaprakları alta soğanlaro üste koysam olur mu
Yaaaa ne güzel afiyet olsun![]()
![]()
Denemedim ama olabilir tencerede yokmus zaten mecbur boyle pişecek. Sonucu bizimlede paylasın bari![]()
Olur inşallah paylaşırım ama eşim geldi soğan dolması erkek misafirlere yapma dedi bizde kadınlar erkekler ayrı davet ediliyor mecbur kadınların olduğu zaman da yapacam erkeklere sadece yaprak sarması![]()