İlk çocuk ilk doğum günü

Kizlar ilk hamileligimle kızımı aldım kucağıma sizce 1 yaşını kutlasam nasıl olur fikir lütfen

Bende kutlayacağım ama organizasyon falan düşünmüyorum . Babası ile birlikte bir stüdyo resmi hatıra kalacak şekilde. Anne babalarımız teyzesi dayısı amcası olacak şekilde yakın aile ile kutlamayı düşünüyorum . Şimdi 8.5 aylık ama nerden ne yapacağım hemen hemen kesin gibi

İlk olduğu için yap bence canım cagirirsin yakınlarını resimleriniz olur geriye onlar kalıyor zaten :smiling_face_with_three_hearts:

Ben böyle bisi yapmıştım foto çekmek için sonra onları perdeye astım fotoğraf çekildik cok büyük bir şeye gerek yok bence anlamıyorlar

bizde arkadasimin cafesinde kutlamistik organizasyon lu cok guzel oldu cok yakinlarimizi cagirdik sadece 25 kişilik guzel bir anı kaldı :heart_eyes::heart_eyes: bundan sonra 1 defada aklında kalacağı yaşta bu şekilde kutlamayı düşünüyorum diğerleri ni 1 pasta alıp evde kesip o şekilde :smiling_face_with_three_hearts:

Kaynanamla görüşmuyorum dolayısıyla doğum gününe de asla çağırmam, normalde cafede müzikli bir ortamda konsept eşliğinde sevdiklerimizle bir doğum günü istiyordum ama sırf eşim annesi olmayacağı için üzülmesin diye vazgeçtim. Stüdyo da fotoğraf çekimi yapacağız bebeğim için 3 ayrı konsept belirledik, aile çekimi olacak ayrıca ve pasta kesme şeklinde planladık …Bizimde 1 ay sonrasında ama ben 1 ay öncesinden yaş çekimi için randevuyu aldım..Zaten 3 gün 3 gece kutlariz, dışarda da devam ederiz, kolay değil prenses annesi olmak :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Bize daha 8 ay var ama şimdiden ben bile plan yapıyorum​:grin::grin: ben odasını küçük prens temalı yapmıştım. Doğum gününü de küçük prens temalı yapacağım Allah nasip ederse tabi. Kul plan yapar ama Allah izin verdiği müddetçe​:melting_face: bir de şansımızda doğum günü kurbana geliyor. Bizde kurbanda benim memleketteyiz tam istediğim gibi oluyor. Burda kaynanalarla konuşmuyorum çünkü burda bi pasta alıp babannesiyle gidip kutlasınlar önden.

Nedir bu kaynanalardan çektiğimiz, resmen özel günlerimizin katililer :smiley:

Evet tam katiller :grinning_face: sütüm bile kesildi bunlar yüzünden 1 buçuk ay emdi. Sütüm kesislince hayatımdan çıkardım. Eşime senin annen baban sen görüş torunlarınıda haftasonları git göster ama benden bu kadar artık görmek istemiyorum dedim . O da haklısın görüşme dedi . Kafam rahat şimdi

Birebir aynı şeyi yaşamamız peki :face_holding_back_tears:Benim eşimde bana haklisin diyor aynı şekilde ama onu çok sevdiğim için üzmeden kirmadan yapmak istiyorum doğum gününü ve bu şekilde bir çözüm bulduk ikimizinde içine sindi..Tekrar o günlere döndüm resmen yazınızı okuyunca, Allah akıl fikir versin bizden uzak Allah’a yakın olsunlar diyecek birşey yok.Benim kaynanamda haftada bir bazen iki haftada bir görüyor, eşim goturup gösteriyor.

Çok iyi düşünmüşsünüz ne de olsa anneleri atsan atamaz satsan satamaz. Evet haksızlar diyor ama napayım ana baba hakkı diyor. Sonra dedim aman önemli olan bu değil mi zaten eşim benim arkamda haftada bi kerede gitsinler görsünler onları dedim. Eşimizi sevmesek tepkimiz bence o kaynana türlerine daha ağır olurdu .

Aynen saolsunlar en azından hakliyi ayırt etmekte önemli çoğu erkekte olmayan bir meziyet…Çok seviyorum bende yoksa aynı şekilde bende kötü olurdum, her yerden engelledim görüşmek istemiyorum dedim annesine direk ve o gün bugündür görüşmüyoruz…Eşim annesine götürdüğünde o günü kendime ayiriyorum bende arkadaslarimla oluyorum ya da geziyroum :sweat_smile: ama o gunler çok berbattı ne yapsam da hafızamdan atamayacagim konular :face_holding_back_tears:

Kaç aylık bebişin benimki 4 aylık. Götürdüğü zaman aklım orda kalıyor onlar gelene kadar eşimle mesajlalıyorum oğlum napıyor diye :grinning_face::grinning_face::grinning_face: sana neler yaşattı o cadı

1. Aydan itibaren görüşmüyoruz, şuan 11 aylık..Zaten mama içiyordu ve eşim annesindeyken ilgilenip mamasını falan veriyordu, annesinin evinin önüne kadar arabayla beraber girdiyorduk bebeğimi tuttuğum için, onlar inince bende işime bakıyordum :sweat_smile: şimdi oto koltuguna oturtup ikisini gönderiyorum..Süt mevzusu bende de var onun yüzünden sütüm bile olmadı diyebilirim, çocuğumu çok sahiplendi sonra kendi dogurmus gibi vs sanki ben taşıyıcı anneydim…Şuan ait olduğu yerde, yerini bilmeli insan kendi kaybetti.İnsanlar karşısındaki susunca onu herşeye boyun eğer vs sanıyor, halbuki bilmiyor ki ben sırf eşimi sevdiğimden ona koşulsuz sevgi ve saygı besliyordum.. Üzücü ama kafam rahat benimde iyi oldu.

En nefret ettiğim kaynana türü 2. Benşmkide ayrı bi modeli. En iyi kaynana ölü ya da küs kaynanadır . İnkar eden bizden değildir :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Benim de ilk cocugum.evde birseyler yapmayi düşünüyorum . Havalar soğuk zaten masraf yapmaya gerek yok. Trendyoldan balon vs. Alır yaparız bir seyler önemli olan hatira kalması.

Biz yaptık tabi ailemiz olmadığı için arkadaşlarımızla yaptık çok güzel oldu sohbet muhabbet. Bi de herşeyi kendim yaptım

Şunun balonları perdesi ışıkları herşeyini kendim yaptım :slight_smile: organizasyon çoook pahalıydı kendim o kadar ucuza mal ettim ki bisürü fotoğraf çekildik kızımla arkadaşlarımızla

Alttaki de cake smash yaptırdık iyiki dediğim tek şey yenidoğandan ziyade bu daha güzel

Ya çok güzel olmuş ya

Teşekkürler :blush:

Kutla bence biz ailecek bi pasta kestik fotoğraflar çekindik güzel oldu