İlk çocuk ismi

Sizinde istemediğiniz ismi çocuğunuza koydular mı?

bende hep öyle dedim ama öyle olmuyormuş başıma gelince anladım ben hastenede yatarken kimlik başvurusu yapılmisti bile

Üzülürsün bebeğin de üzülür ya yapma

uzerinden dört yıl geçti hiç açılmıyor mevzusu fakat benim icimde kaldı Atlatamiyorum Lohusaligimi etkiledi sutumu etkiledi şu an ikinci bir çocuk fikrni dahi dusunemiyorum mesela

Merhaba, ismi ne düşünüyordunuz ne oldu

Bunu yapan ve yapmaya teşvik eden kim eşinin anne babası mj

Merhaba göktuğ olacati hatta son güne kadar esimin gönlü de olsun ilk torun diye Nihat goktug diye karar verdik doğum yaptım sezeryan,kayinvalidemi esim evine gotururken baban sevmez iki isim felan diye konusmus ertesi gün kimlik basvurusu yapmis gelmiş hatta bana yazdı dedim seni bosarim diye elimden almaya kalktılar çocuğu zaten ameliyatliydim lohusaydim cahildim Ama hiç çıkmıyor icimden atamiyorum

Hepsi bir oldular her ne kadar kabul etmeseler de bu durumu geride bırakmak istiyorum sadece ama olmuyor

Sadece Nihat yani, Allahindan bulsunlar ne biçim insanlar, aşırı sinir oldum şuan kim olsa içine dert olur atamazdi..Tek iyi yönü adamın isminin ilkel anlamsız birşey olmaması, başka türlü tutunacak tek bir dalı yok

Kimin ne haddine ya valla nasıl bi kafayla yaşıyolar şu dünyayı anlamıyorum. Hiç ölmeyecek gibi bencilce sadece dünya kendi üzerlerine kurulmuşş gibi yaşıyolar. İki isimi sevmiyosa o kayınpeder kendileri yapabiliyosa bi çocuk daha yapsınlar iki isim koymayarak duygularını tatmin etsinler. Kendi çocuğuma bile istediğim ismi koyamıyorum vay be . Nüfus ziyanı bazı insanlar

Aklı erdigi zaman oglumun bu durumu anlaticam isterse benim içim rahat edecek istemezse acsin davasini degistirsin dört yıl oldu daha bu yıl ismini soyluyorum

Boşanma konusunu açan kim kayınvalide mi, eşiniz mi yoksa..Eşinin de akıl sağlığı yerinde değil anlaşılan, eşini seven saygı duyan bir adam bunu yapmaz, yapamaz …

Aslında gidip sen mahkemeye başvurup benim rızam olmadan habersizce ismini koydular değiştirmek istiyorum diyerek değiştirebilirsin . Onlarada kapak olur ama çocuk kimlik karmaşası yaşayabilir. Doğduğundana beri göktuğ diye seslenseydin göbek adın o senin derdin . İnadına en baştan göktuğ deseydin

çok duydum bunu yasayan bunun onune hem anne hem baba Rizasi olmadan kimlik cikartmamalari gerektigini düşünüyorum kendi bedenimde gobekten baglanmak için esinin İmzasi gerekiyor ama bende cikan cocugun ismini cikarttirmak için bı kisi yeterli oluyor anlamıyorum

Bi sure kus kaldık hatta lohusaligim bitene kadar yalnizdim kustuler benimle gidip acacaktim davayi ama korktum elimden alıroar diye Eli kolu uzun diye

Bencede ya bu konuda çok haklısın. Bizlerin imzasıyla nüfus müdürlüğüne gitmeleri lazım. Ama bu ülkede ne zaman kadın değer gördü ki. Her cefayı her zorluğu çeken biziz. Ne emeklerle büyütüyoruz. Ama resmi işlerde bile sadece baba adı geçiyor anne adının önemi olmuyo

İş eşiniz de bitiyor, suçun büyüğü esinizde.. Üstünden de uzun bir süre geçmis, 2. Yi falan düşünmemekte çok haklısınız

ben istedim bana saygi duymadigi için o da Kabul etti Hastane koridorunda kavga ettik ne yasadigimi hala anlayamiyorum bile

O zaman eşin gerçekten vicdansız bir adam ne yazık ki. Özür dilerim gaza geldim istersen göktuğ diye seslenelim evde gibi sizi yumuşatarak konuşup gönlünü alabilirdi . Odun

Evet ailesinin gönlü olsun diye asil ailesini gormezden geldi