Hanımlar merhabalar ben Aksaray’da yaşıyorum ve şimdiden buralar çok soğuk evim en üst kat ve dubleks olduşu için çatı mevcut değil yaklaşık 20 yıllık bir bina ve ev 160 metre kare büyüklüğünde haliyle çok zor ısınıyorum konumu çok iyi olduğu için çıkmak istemiyorum sizler nasıl ısınıyorsunuz neler yapıyorsunuz
Ben de Muğla merkezdeyim. Deniz olmadığı için karasal iklim resmen. Geceleri çok soğuk ev dubleks salon ve mutfağın kapısı yok falan. Isıtmak o kadar zor ki ısınmıyor hiçbir zaman. Şimdiden başladık kaloriferi açmaya. En kısıkts sürekli açık. Bir de küçük bir elektikli soba var gerekli gördükçe de onun yanına koyup açıyorum. Atlet niyetine zıbın, üstüne uzun kollu, onun üstüne de muhakkak yelek giydirip gezdiriyorum
Valla olabildiğince halı kullanın heryerde bizim ev ısınıyor ama yerler buz gibi. Bununla ilgili yazı okumuştum hatta yerleri muhakkak kapatın
En çok soğuk camdan geliyo kalın perdeler kullanın. Ama sabahları açın ki güneş girsin
Bir de biz annemlerde aluminyum tabakalar koyuyoduk kaloriferin arkasına duvar çekmesin sıcağı diye ne kadar doğru bilmem.
Valla bacım erzurumda yaşıyorum erzurumdan soğuk mudur orası bilmem ama buraya kar bile düştü bu ayda düşün yani. Kaloriflerleri bol yakıyoruz bebişi sıkı giydiriyoruz okadar