İstanbul anadolu doğum günü pastası

İstanbul Anadolu sancaktepe ümraniye ataşehir üsküdar yakınlarda bildiğnz doğum günü pastası yapan butik yerler var mı eve teslimat yapan @Didem , @Bus55 , @Şeyma

Ben hiç bilmiyorum ya İstanbul’un yabancısıyım ben de :see_no_evil_monkey:

Burası var . Ben oğlumun doğum gününde yaptırmıştım. Çok lezzetli ve tazeydi aynı şekilde kuru pastaları da öyle. Link açıldı mı ?

Fiyatı ne kadar dı büyük bir pasta Yaptrmşsn

Açıldı teşşekürler

Aynı soruyu size soracaktım bende doğum günümüz yaklaşıyor​:see_no_evil_monkey:

Ahaha bzm ki az kaldı ilk doğum günümüz biraz özenmek istiyorum ama mevlüt okuyacam bişeyler yapmak istiyorum güzel bir pasta falan ama bi kaç yere sordum pastalar çok pahalı umarım uygun bir yer yapan buluruz

Fiyatlar pastanın şekline, kişi sayısına göre değişiyor. Ben 8-10 kişilik yaptırmıştım fiyatı tam hatırlamıyorum ama 4.500-5000 gibi birşeydi.

Bu tarz pastaları uygun fiyata yaptırmak imkansız gibi birsey

Merhaba, ablam butik pastacı isterseniz sayfaya bir göz atın. Mucize anneler icin indirim isterim ablamdan​:smiling_face_with_three_hearts:(muzize anneden geliyorum yazın)

Gerek görseli gerekse lezzeti açısından asla ama asla pişman olmazsınız.

Ayy çok güzeller İstanbul’un neresnde

Seker hamuru istersen pahali yapiyolar ama bu kremsantiler war betomu ne diyolar ondan olursa uygun ypiyolar bnde kizima yptircm az kaldi seker hamuruna 2 bin civari dedi o dedigimede 1500 filan dedi

Tuzla da canım

Nasıl güzeller :heart_eyes: böyle el işçiliği olan insanlara hayran kalmamak elde değil ya

Balon icinde guzle bi sayfa war ben ordan aldim dogum gunu icin

Bende süslemeleri burdan almıştım. Hemde uygun fiyatlı

Fotografli pasta yaptir seker hamuru pahaliya kacar sa

Kendinde bi pasta yaparsin cikolata yada meyveli turta felan cupcake

Kendi aldığın pastayı ve fiyatı söylermsn