Kizlar merhaba 2 aydir surekli cekmis olduğumuz bi kabiz problemi var kac kere doktora gitttik dogru duzgun bisi yapmayıp gönderiyorlar. Ilac yaziyorlar anca ama fayda etmiyor açıkçası. Tum yontemleri denedim fitil kullandım, sabun kullandım ama fayda etmiyor. Nasıl çozebilirim baska
Karnında şişlikte yok ayina gore yedirip iciriyorum aslında
Tribudat şurup kullandınız mı? Doktorunuza sorup kullanın tabiki, kullanacak olursanız yani
Soğuk sıkım zeytin yağı denedinizmi
Hayir onu kullanmadım baska bi tane vermieti doktor
Evet denedim
Probiyotik denedinizmi. Bize çok iyi geldi 4-5 gün yapamıyordu şimdi hergün yapıyor bazen iki günde bir yapıyor.
Gecmis olsun oglum 3.5 aylik 10 gundur kaka yapamıyordu dun saglik ocagi metsil damla verdi hemen kullandik akşamına feci sekilde kakasini yapti doktora danisarak kullanmanızi tavsiye ederim
Kendi rahatsiz oluyormu bazi bebekler az bazi bebekler cok yapabiliyormus.
Karninda sertlesme varmi keyfi yerinde.
Ikinma geliyormu.
Damla kullansan ictigi biberona koyardim mamayla beraber.
Zeytinyağı verebilirsiniz.
Benim bebeğim 11 aylık kabız olunca gün kurusu kayısı ve cennet hurmasını buharda haşlayıp kabuğunu soyuyorum cam rendede ceviz rendeliyorum sabahları birer tatlı kaşığı veriyorum. Mümkün olduğunca doğal yollarla çözmeye çalışıyorum.
Probiyotik deneyebilirsiniz.
Karninda sertlesme yok ama ikinma sırasında kendini zorladigi icin yedigi ictigi ne varsa kusuyor direk ve agliyor
Bende gun kurusu ve kayısı kaynatip pure yapıyorum onu yiyince yapiyor ama onu yemedigi zamanlarda da kabizlik devam ediyor
Onu direkt ezip verebilirsiniz
Yemezse metsil damla da kullanabilirsiniz. Mamasına falan koyabilirsiniz. Doktorunuza danışın yine de uygun görüyorsa faydasını görürsünüz inşallah
Valla canim ilk cocugum 10 gunde bi yapardi ama okadae zor yapiyoduki poposunda catlak bile olmusdu bebekken doktor 10 gune kadar kar norma diyip yolluyodu biz bu kabizlikla 10 senedir ugrasiyoruz biraz buyuyunce surup toz ilaclar verdiler iyce tembellik yapti 10 yasinda hala kabizlik sorunumuz var ne yap et duzene sokmaya calis sonra tembellik oluyo ve bu boyle devam ediyo 2 aylik kziimda 2 gunde bi yapiyo o kati yapmiyo cok sukur mama verdigim icin boyle sanirim tek korkum oda ablasi gibi olmasin
Geçmiş olsun
Mamamı veriyorsun?