Canım eczaneden fitil al ver boşaltsın bir tamamen bagırsaklarını hiç bir zararı yok ben kabızlık oldugunda verıyorum hemen ha baktın sureklı devam edecek zeytınyagı ver veya bi doktora sor ama fitili dene derim rahatlatır
Cocuk doktoruna gidiyorum. Sağlık ocağının antibiyotik verdiği bir cok hastalığı, çocuk doktoru antibiyotiksiz tedavi ediyor. Cocuk hekimine daha çok güveniyorum.
Doktora götürdünüz mu acaba ne dedi ne yaptiniz merak ettim
Maalesef 2 gündür daha götüremedim eşim izin alamadığı için inşallah pazartesi veya salı günü kendi çocuk doktoruna götüreceğim
Doktor ne dedi benim bebeğimle aynı merak ettim
Beslenmesini değiştirip bi süre sadece sıvı besleyin çorba tarzı şeylerle dedi bir de duphalac şurup yazdı şurup geçici çözüm sağlar beslenmesine dikkat edin dedi şurubu da ilk gün verdim önce yine biraz ıkındı katıydı sonra su gibi gelmişti arkasından rahat yaptı diğer günlerde şurup vermek yerine sıvı besleyerek rahatlatmak istedik ama ona rağmen yine sıkıntılı oldu yaparken hep ıkındı çok zorlandı şurup verince yapıyor rahatça patates pirinç muz çoğu besini vermedim bi süre ama yine aynı anlamıyorum mesela şimdi bugün 3. Gün kakasını yapmadı ama bi sıkıntısı yok şu anlık yaparken zorlanıyor katı çıkıyor sadece bi de benim eşimin tarafında eşim de dahil tuvalete çıkma süreleri 3 4 günü buluyor acaba onlara mı çekti genetiği diyorum çünkü başka bi sıkıntı olsa ALLAH korusun şu an bu kadar rahat olmaz diye düşünüyorum bilmiyorum tekrar götürsem mi bi süre sonra