Bebeğim iki aylık bir kac gündür meme reddi yaşıyoruz hiç emmiyor 60 ml mama veriyorum doymuyor gibi sizler kaç ml veriyorsunuz
- Ayında ben 60 cc süt verirdim ama 2 saate bir gündüz gece ise 3 4 saate bir beslerdim . Aç olsa ağlar durmaz zaten . Bende meme reddi yaşadım hala da var bir ara tutmuştu ama bıraktı yine memeyi sağıp veriyorum. Ondan dedim cc olarak yani .
Bende 60 ml mama veriyorum ama ağlıyor bitince doymuyor diye düşündüm dün gece 120 verdim uyudu mama bitince ama bir yandan da 120 ml çok mu diye düşünüyorum
120 ml biraz çok olabilir gaz problemi yaşatır tuvaletinde sorun olabilir.2 saat arayla 60 dene hem az alır bi anda o kadar almaz. Kızım 6 aylık ek gıdaları düşeyim bazen 120 cc içer bazen 180 sen anla yani ona o çok fazla . O şundan da ağlıyor olabilir biraz süt erken bitiyodur belki ondandır benim kız da ağlardı ![]()
ama süt erken bitiyor diye ağlardı . Memede de emmeye yorulur durmazdı . 60 70 ver bence ve saatli git . 3 . Ayda ben 70 cc 2 buçuk saat ara 4. Ay başı 80 cc 3 saat ara 5. Ayda 100 cc 4 saat ara gibi gitmiştim
Gündüz uyumuyor doğru düzgün gece uzun uyuyor 4saat rahat o yüzden uyandırmak da istemiyorum napsam bilemedim
2 aylıklar için 120 ml mama yazıyor . 4 saatte 1 veriliyor. Benimkide 2 aylık ama genelde sık acıkıyor. Bende 60 30 30 şeklinde 4 saatte bölerek tamamlıyorım.
O zaman gündüz 2 saat verin gece 3 saat uyusun hem uyku arası alır verirsiniz sütünü kalkmaz bile. 90 günü geçen bebekler özel bir sorunu yoksa gece beslenmesi yapmadan 6 8 saat uyuyabilir diyor doktorlar aklınızda bulunsun . Bu dönemde daha 2 aylık kaldırın derim . Bende öyle yaptım çünkü
Güzelim bebek belli ediyor kendini 60 az gibi geldi ama bana ben ilk dogdugunda 60 rahat içiyordu doyunca zaten rahatlar extra bi sorunu yoksa, bana sorarsan istediği kadar ver, biz 10ayaa0 günlük olduk icebildigi Max 150 ml o da çok açsa, yoksa 120yi zor içiyor
o yüzden 2-3 saatte bir ek gidaydi ara öğünde öyle ilerletiyoruz. Yani bebişine güven o seni yönlendiriyor gerçekten ![]()