Kaç yaşa kadar gündüz uykusu yapmalı

Merhabalar bebeğim 18 aylık ve bu aralar inatla gece uykusuna geçmek istemiyor öğlen uykularını uzun tutuyor gece uyuması için gündüz uykusunu kesmeli miyim?

1 Like

Merhaba bizde 1 aydır öyleyiz 9 şubatta 19 aylık olacak bazı günler uyuyup bazı günler 3-e 4e kadar uyumak istemzdi akılıma bıraktık artık . Şimdi yeni yeni tekrar 1 de uyumaya başladı

Tamamne sakin kalıp 1 gibi uyutmaya çalışın ama çok da diretirse bırakın valla onlar kazanıyor çünkü. Kapıyı tutup dakilarca ağlardı açardım kağıyı ıyutmaxdım

Mrb bişey sorcaktim benimki de 14 ay bitiyor 15 aya 9 gün varsa sizde bu aylarda varmiydi uyku sorunu son zamanlar asla uyumuyor ne gece ne gündüz gece 1 kere kadar ayakta herhalde atak diyorum dişten sanıyordum ama patladı hala ayni 18.aydada atak varmış diye duydum ben son atak

Gündüz uykusunu 2 yaşa kadar oneriyorlar

15.ayddaa varmiydi sizin uyku sorunu şuan bizinki öylede ne gece nede gündüz uyumak istemiyor uyku gozunden akıyor dalıyor geri kalkıyor

Evet malesef o aylarda bi bozuldu zaten şimdi o bebeklik düzeni yok . Ama dediğim gibi kapıya sakdırıp uyamayacagım hareketi yapmazsa be uyutuyorum. Çünkü gerçkten ihtiyaçları var ve biraz sabır edince uyuyorlar . 3-4 gündğr şunu ypıyorum odaya alıyorum ışıkla oynuyor dolaplarlar oyunuyor hata yatağa çıkmak istiyor yat desem yatmıyor sakince bekliyoruö glmesini . 20 dkka sonra galan bakıyorum ayağaıma yatıyor ve uyuyor ve bunu 9da uyansana denedim ve 1 de uyudu . Şaka gibiler uykuları var ama garip hareketleri var . Sizde deneyin belki işe yarar . Bu saatten sonra hep böyle zorluk sanırım akılları hep oyunda

1 Like

Aynen 15 tatilde iki ablası var onlar la beraber geç yatmaya başladı seslerini duysa hemen kalkıyor gecede çok sık uyanıyor gece sık kalkmasa en azından diyorum her tarafım tutuluyor emzirmekden

Daha çok erken canım gündüz uykusunu bırakmaya