Kafa düzleşmesi ve kepçe kulak

Merhaba kızlar bebeğinizde kafa düzleşmesi yaşadınız mı sonrasında düzeldi mi? 3 aylık bebeğim düz kafa yastığında yatmıyor kafası düzleşti sonradan düzelmez diye korkuyorum. Bir de kulakları sürekli bükülüyor bandana falan takmaya çalışıyorum ama uyurken sağa sola dönüyo yine bükülüyo var mı bildiğiniz bir yol?

Kafası sonradan kendisi hareketlendikce düzeliyor. Benim bebeğimde olmuştu 6 aydan sonra kendi kendine uyurken sağ sol dönmeye başladığı için düzeldi. Kulak sorunu bizde de var uyurken katlanıyor üzerine uyuyor öyle kalıyor. Bandana da taktirmiyor gördükçe düzeltmeye calisiyorm artik

Bizde de kafa yamuklugu vardı 8 aylık hafif kaldı büyüdükçe duzeliyo ama yine dikkatli bakınca belli oluyor kulak da yapcak bişi yok 3 aylk olmuş mudahwle edemezein zaten genetikse bide

Doktorunuza sordunuz mu böyle durumlarda genellikle ilerirlemişse kask veriyolar diye biliyorum

Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi düzelir

Genetik hiç değil ya hatta eşiminde benimde düz ve küçük kulaklarımız var onunda öyle sadece kıvrılıyor işte

Kepçe kulak bandı bende alacaktım ama çok kalın geldi kumaşı zaten bandanayı takmıyor bunu hiç yakmaz diye almadım

Bu kontrolde soracağım ama kaskı çok ileriki aylarda veriyolarmış

Anladm canm kaç aylıkken verdiklerini bilmiyorum ama çok ilerlediğinde müdahale ettiklerini biliyorum sadece Allah’a şükür bizim ne kafa yapisinda nede kulaklarında bozulma olmadı ilk zamanlar sürekli saat başı çevirdim ben uyurken

Çok iyi yapmışsın bizim ki inat ben çeviriyom o çeviriyo​:joy::joy: bakalım inşallah düzelirde kaska gerek kalmaz

:joy::joy: evet bazen çok inatçı olabiliyorlar