Kafa düzleşmesi

4 aylık kafası düzleşti bir haftadır düz kafa yastığı kuallansam işe yarar mı lütfen yazın

Benim kızım da hep soluna yatardı. Baktım olmuyor düz kafa yastığı gibi babynest almıştım set onun içinde olan bir yastığı kullandım çok aşırı varsa ama düzlük kesinlikle sağ sol yatırın arkasına destek koyun . Benim kız çok direnirdi öyle zar zor bela düzelttik şükür şimdi 9 aylık

Buyudukce duzeldi bizimkide resmen dumduzdu kafasi saga sola donup yattikca duzeldi

Benim kızımda olmustu. dönmeye başladıktan sonra uykusunda da kendi kendine sağ sol dönüp uyumaya başlayinca öyle düzeldi

düz kafa yastigi kullanin 1 ayda duzeltiyor benim oglum hep sol tarafina ystiyordu hic fark etmedim sol tarafi göçük gibi olmustu duz kafa yastigi aldim 1 ayda duzeldi simdi 1.5 yasinda hic bir sorun yok

Bizim arkası düz ama canım

Kaç aylıkken düzeldi bu sağ sol yatmıyor 4 aylık alışmış

Kaç aylıkken düzeldi

6 aydan sonra duzeldi benim kiİmda kalca aparati vardi o yuzden hep sirt ustu duz yatti 6. Ayda donerek yatirmaya basladik yavas yavas duzeldi

Yedi sekiz aylikken anca düzeldi diye hatırlıyorum. Düz kafa yastigi ben de almıştım ama uyurken çok hareketliydi hiç kafasını ona koymuyordu kullanamadik. Kendiliğinden duzeldi

farketmiyor canim düz kafa yastigi kafanin heryerini düzeltiyor tavsiye ederim

Canım bebeğim küvezde kaldı yoksa bende biliyorum onu

İki hafta kullanın işe yarar bende denemiştim düzelmişti