Kafası yamuk oluyor bebeğimn?

Kızlar bebeğim 3 ay 2 günlük ne kadar düzeltirse düzelteyim sol tarafa yatıyor gün boyunca kafa düzeltiyorum öyle olınca orası içeri geçik oldu Fak ediliyor diğer tarafı ne güzel büyüyor bu taraf şekilsiz oldu varmı bunun bir yolu düz kafa yastık aldım ama yok işe yaramıyor

Ne tarafa doğru yatıracaksan sırtına yastıkla destekle dönemesin kafası

Kaçıncı ayda düzeldi birde düzlük oldu mu tarafı yüz bölge

O sana doğru yüzü gelecek şekilde yatmak ister benim bebeğim öyle yani ben beşik içinde her gece yönn değişiyorum
Sağ ve sol eşit yatmış oluyor
Bazende kucağımda uyuttum yüzü boynuma doğru gelecek şekilde sırf oğlan çocuğu kafası güzel olsun diye

Benim kızım da öyleydi hep soluna yatardı hala da soluna yatar da o sıkıntılı dönemi atlattık şükür şimdi 15 aylık arkasına battaniye falan koyar beşiğine ya da yastık desteklerdim o sola yatınca sağa doğru çevirirdim. Son zamanlarında ise yani böyle 4 5 ayda fark edilir hale geliyordu naparsam yapayım bende kafa yastığı aldım onun üzerine yatıyordu kundaktaydı belki onun da etkisi oldu hareket edememesinde

Kundağı ben sordum kaynanam bacakları düz olsun yapalım dedi bende doktora sordum önermiyoruz dedi sanırım bebeğin refleksleri vs gözlemlemek için diye düşünüyorum kundak yapmadım ben o yüzden inşallah geçer sizinki de çok dert etmeyin daha küçük kıkırdak yapısı henüz kapanmadı yatakta dönerek yatmasına olanak tanıyın bence zaten kız çocuğu saçları vs var çok fazla sorun olmmax olmaz sanıyorum

Ha bana diyorsanız şükür o işi hallettim ben doktorlar önermiyordu ama dinlemedim işin açığı yaptım şimdi 15 aylık kızım sorun yok yani

Bir de bu işin kızı oğlanı yok yani