Kafayı yiyeceğim artık

Oğlun 15 ay 20 günlük. Neredeyse 10-15 gündür geceleri uyumak bilmiyor. Gündüz 1.30 da uyandı gece 4-5 den önce uyumuyor. Uykusu var yatmaya götürüyorum ama uyumamak için ağlıyor. Yoruldum artık .

Uyumadıkları zaman gerçekten çok zor oluyor :pensive_face: acaba bir sıkıntısı mı var? Ortam sıcaklığı nasıl peki sıcaktan olabilir mi ki? Ben de kızıma uyku tulumu giydirdiğim zaman sanki uyumak istemiyor gibi geliyor. Ne zaman ince giydirsem rahat uyuyor. Gündüz çok uzun süre uyumadıkları zaman da nedense gece uykusu daha da geç saate kalabiliyor bazen. Belki bir atak zamanı da olabilir umarım kısa sürer bu süreç. Allah yardımcınız olsun :pensive_face::cherry_blossom::palms_up_together:t2:

Oda sıcaklığı 22 - 22.5 arası. Pijama giydiriyorum, sıcaklayacak gibi degil. Sorun sıcaktan degil yani :blush: Eğer atak falansa da geçsin bir an önce. Cok zor olmaya başladı. Amin inşallah :folded_hands:

Bizde 15 ay 4günlüğüz aynı durum bizde de var. Ne yemek yemek istiyor ne de uyumak. Her şeye mızmızlanıyor. Kafa dişi çok şiş onu mu çıkaracak o yüzden mi bilmiyorum. Gerçekten bende çok yoruldum :sob::sleeping_face:

16 aylık bizimde uyku düzenimiz bozuldu. Akşam dokuzda yatar sabah sekizde kalkardi. Şimdi 12 hi geçiyor zorla uyutugorum. Sabab ya geç kalkiyor

Bitmiyor bacım bizimde yaşına girdi hepten kötü oldu uykularimiz saatte bir aglayarak uyanmalar Felan amannn var bı sorunları ama anlayamıyoruz işte atak mı büyüme mi diş mi uyku terörü mü bilemiyoruz ki bence onlarda huzurlu uyumak isterdi :person_shrugging:

Valla yaptığım iyimi bilmem ama bana çok iyi geliyor gündüz iki defa uyuyor ama memede o uyuyunca bende uyuyorum napim yoksa uyumaz bende tembellik yapıyorum uyanınca çok yaramaz benimde hızına yetişmek lazım gecede saatte bir agliyor sanki ruyA mı görüyor korkuyor benimi istiyor bilmiyorum kucağıma alınca susuyor tek sorunum yemek yemek yese simdilik çok şükür yani göğsümu acıtıyor artık ama en azından uyuyor

Bizim de diş çıkacak yeri belli olmuş hafif uç görünüyor. Dişten böyle yapıyorsa artık çıksın dişleri. Evet bi de mızmızlık var, istedigi olmayınca ağlamalar, sürekli kucak istemesi :neutral_face:

12-1 gibi uyusa ona da razıyım ama 4.30 olmadan uyumuyor . Bu gece 5 de uyudu öğleden sonra 3.30 da uyandı :woman_facepalming:

Dertlerini de anlatamıyorlar bi anlatsalardı en azından ne olduğunu bilirdik. Onlar atak geçirirken anneler de atak geçiriyor :grinning_face:

En iyisini yapıyorsun o uyurken uyuyarak. Robot değiliz bünye dayanmıyor

Geceyle gündüz yer değiştirmiş gibi olmuş sanırım :woman_facepalming:t2: aslında sabah erken uyandırsan bir iki gün çok zorlar belki ama git gide düzene girer hiç olmazsa. Başta çok erken uyandırmasan da 9-10 gibi en azından uyanması lazım. Kızım sabah 9 gibi uyandığında bile akşam en erken 10.30’da uyuyor

Sabah 5 de uyuduğu için hem ona kıyamıyorum hemde ben uyanamıyorum :neutral_face: Şükür bu gece 1 de uyudu bakalım yarın ne olacak.

Çok şükür ya inşallah daha da geriye gelir yatma saati. :cherry_blossom::palms_up_together:t2:

İnşallah canım :folded_hands:

Ay atakkkkkkk ayı yoktur inşallah. .:woman_facepalming:

Allah sabır versin tez zamanda düzene girer inşallah :folded_hands:

İnşallah, aminn canım :folded_hands: