Kahvaltı sorunu😏

Kızlar ya benim ki değişik tat sevmiyor sanırım dün hevesle şu pankek harçları varya onlardan almıştım yapayım dedim ufak bı lokma koydum anca o sadece irmikle yaptığım bebek kuymagini yiyor nasıl alistircam başka tatlara yemek dersen çeşitli birşey yapmıyorum çorba varsa o işte sebzeli kıymalı yemek yaptıysam onu yiyor yanında sade yoğurt yemiyor mesela yoğurdu meyvelerle tatlandirip ara öğün veriyorum ve dişlerimiz var bizim alt üst 2şer tane çıktı halen öğürme ağzına kaba birşey gelince bazen kusma bile yaşıyoruz 9 ay 13 günlük… Suyla da arası yok anasına çekmemiş hiç

Benim kızımda 1 yaşında kahvaltı bana eziyet oluyor asla yemiyor. Sadece işte bu irmik lor peyniri vs bulamaç tarzı şeyi yiyor. Omlet pankek vs vs bunlara alışamadı hergün yapıyorum pnları döküp tekrar bulamaç tsrzı bişey veriyorum. Çiğneme yetisi olmasına rağmen sevmiyor öyle şeyler ekmek le peynir yiyor ama pankek vs yemiyor

Yalnız değiliz iyi bari hep aynı şeyi yemektende bıkar diye korkuyorum ama ısrarla red yiyorum

10 ay 13 günlük bzm kide hiç o tarz bişey yemiyor veriyorum direjt öğüriyor mecbur yumurta labne yoğurt bebe bisküvisi vs karuştırp bulamaç halinde onu veriyorum zorla da olsa yoksa bzmkinin yemeği hiç yok katı yemek hiç yemiyor çok kusuyor yemekle uykuyla aramız çok kötü maalesef Allah yardımcımız olsun inşallah

Ah canım benim amin inşallah duzelecekler umuduyla rabbim güç kuvvet versin bizlere​:folded_hands: