Kahvenin keyifli olduğu kişiler hep var olsunlar
Bir turk kahvesi üç menengiç kahvesi ![]()
Ohh afiyet olsun kahve bahane sohbet şahane ![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim sana da afiyet olsun keyifle ![]()
Annem hep der ki yerdekini alıp yüreğine koyma der. Ama maalesef ki buna engel olamıyoruz üzülüyoruz düşünüyoruz uykularımız kaçıyor
Kızı yeni uyutum. Sakinleşmem gerek bugun kızıma birşey oldu. 3’ten beri ayakta 5 dk totosu yeri görmedi haliyle ben bittim
Atak zamani mı acaba
Keyifli vakitler diliyorum afiyet olsun ![]()
Kackere uyuyo gunde bacim ben bikere yatiriyom aksama kadar enerjisi bitmiyo uyutmadan once mama iciriyom mamayi icince enerjisi tavan oluyo zor yatiriyom ![]()
Tsk ederim canım ![]()
Bende sabah uykusunu bir kere yapıyorum . Genelde 2 , 3 gibi uyuyor. 1 saat uyuyor. Gece mama bırde sabah 5 gibi mama veriyorum 1 gunde 300ml mama alıyor . Bu ara iştahsızlık.
Gunduz 1.2 saat arasi uyuyo bikere oglen uykusu bide ece uykusuna gecerken mama iciyo 360 ml kadar toplam iştah bizimkide yok eskisi gibi yemiyo yemek seciyo bide amann
Bizimki de aynı. Yaaa
Dedim serap dümdüz fincan atmış kesin misafirlikte sonra baktım dışardaymışsın ![]()
afiyet olsun ![]()
O gülücük nasıl olmuş oyle afiyet olsun ![]()
Fincan düz ama içindeki köpük aşka gelip gülücük saçmış ![]()
Kesinlikle katılıyorum ![]()
![]()
Babası Asil i kum havuzuna götürdü mutfak alışverişi de yapacaklar getirip banyo yaptırıp yemeğini yedirir uyutur zamanım bol olunca bende kahvemi yaptım masamın başına geçtim. Allah emeğimizi bereketlendirsin inşallah ![]()
Umarım atanırsın esoş![]()
![]()
azmin çok güzel. Hem bebeğinle güzel ilgileniyosun hem evinle hem de yoruldum demeden dersini çalışıyosun. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Eşinden de Allah razı olsun sana o çalışma zamanını sunduğu yükünü hafiflettiği için. İyi çalışmalar ![]()