Kahve Keyfi ☕

Kahvenin keyifli olduğu kişiler hep var olsunlar :smiling_face_with_three_hearts: Bir turk kahvesi üç menengiç kahvesi :smiling_face:

6 Likes

Ohh afiyet olsun kahve bahane sohbet şahane :smiley::smiley::smiley:

1 Like

4 Likes

Teşekkür ederim sana da afiyet olsun keyifle :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Annem hep der ki yerdekini alıp yüreğine koyma der. Ama maalesef ki buna engel olamıyoruz üzülüyoruz düşünüyoruz uykularımız kaçıyor

1 Like

kendime dogurdugum kahve arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts::nazar_amulet:

6 Likes

Kızı yeni uyutum. Sakinleşmem gerek bugun kızıma birşey oldu. 3’ten beri ayakta 5 dk totosu yeri görmedi haliyle ben bittim :hear_no_evil_monkey:Hemen papatya sallama yaptım.

7 Likes

Atak zamani mı acaba :thinking: Keyifli vakitler diliyorum afiyet olsun :heart_eyes:

1 Like

Kackere uyuyo gunde bacim ben bikere yatiriyom aksama kadar enerjisi bitmiyo uyutmadan once mama iciriyom mamayi icince enerjisi tavan oluyo zor yatiriyom :relieved_face:

1 Like

Tsk ederim canım :heart:

1 Like

Bende sabah uykusunu bir kere yapıyorum . Genelde 2 , 3 gibi uyuyor. 1 saat uyuyor. Gece mama bırde sabah 5 gibi mama veriyorum 1 gunde 300ml mama alıyor . Bu ara iştahsızlık.

1 Like

bugün ki kahvem​:smiling_face_with_three_hearts:

6 Likes

Gunduz 1.2 saat arasi uyuyo bikere oglen uykusu bide ece uykusuna gecerken mama iciyo 360 ml kadar toplam iştah bizimkide yok eskisi gibi yemiyo yemek seciyo bide amann

1 Like

Bizimki de aynı. Yaaa

1 Like

Dedim serap dümdüz fincan atmış kesin misafirlikte sonra baktım dışardaymışsın :grinning_face::grinning_face: afiyet olsun :cherry_blossom:

2 Likes

O gülücük nasıl olmuş oyle afiyet olsun :rose:

1 Like

Fincan düz ama içindeki köpük aşka gelip gülücük saçmış :grin:

1 Like

Kesinlikle katılıyorum :grinning_face::grinning_face:

1 Like

Babası Asil i kum havuzuna götürdü mutfak alışverişi de yapacaklar getirip banyo yaptırıp yemeğini yedirir uyutur zamanım bol olunca bende kahvemi yaptım masamın başına geçtim. Allah emeğimizi bereketlendirsin inşallah :folded_hands:t2:

5 Likes

Umarım atanırsın esoş:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: azmin çok güzel. Hem bebeğinle güzel ilgileniyosun hem evinle hem de yoruldum demeden dersini çalışıyosun. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Eşinden de Allah razı olsun sana o çalışma zamanını sunduğu yükünü hafiflettiği için. İyi çalışmalar :hand_with_fingers_splayed: