Arkadaşlar bu kaka nasıl çıkartıyorsunuz ben ne yaparsam yapayım çıkmıyor önce sabunluyorum sonra makineye atıyorum ama yine de ezik kalıyor
Unibaby nin leke çıkarıcısını aldım bişeye yaramadı bimde satılan agubaby bebek şampuanı var ondan lekeye döküp çitiliyorum atıyorum makineye çoğu lekeye çıkarıyor
Beyaz hacisakir sabunla citileyip makinaya atiyorum hic leke kalmiyo eger cok leke olduysa kaynar suda dokuyorum citilerken
Yıkandıktan sonra doğrudan güneş alan bir yere ser leke kalmaz
Yeşil dalan sabunla ilk başta soğuk suyla yıkıyorum sonra sabunlu suda bekletiyorum sabah da makine yatıyorum
Ben çitileyip ılık suda bekletiyorum bi süre. Çoğu zaman çıkıyor
Beyaz sabunla elimde çitiliiyorum makinaya atıyorum çıkıyorm. Ama eğer bekletilmisse çıkmıyor evet hemen müdahale edildiğinde cikiyor
Ebebek kendi fısfıslı leke çıkarıcısını alın gerçekten daha dün sapsarı kaka lekesini çıkardı hatta çıkmayan kaka lekesini bile 2 gün sonra aldım sıktım üstüne çıkardı benimde çok umudum yoktu ama inanılmaz derecede iyi geldi
Kir yeniyken sabunla yıkıyorum lekenin birazı çıkıyor kurutuyorum çamaşır yoksa 2-3 gün beklediği bile oluyor sonra Omobaby ile yıkıyorum leke sökücü falanda kullanmıyorum tertemiz oluyor. Unibaby kullanıyorsan o leke çıkarmada pek iyi değil. Bisürü deterjan kullanmıştım diğer çocuklarımda en iyisinin Omo olduğuna karar verdim. Farklı meyve lekeleri içinde kosla kullanıyorum.
E bebekte bebek için toz leke cıkarıcı var baby me marka 2 kaşık ondan atıyorum kaynamış suyu kaynarken döküyorum kakalı beyaz zıbınları atıyorum hiç bisey yapmıyorum bekliyo soğuyana kadar gram leke kalmıyor o kadar etkili ki bebeğim 4 aylık bu güne kadar hep onu kullandım hiç bir kaka lekesi kalmıyo başta sapsarı cıkaramıyordum kesin almanı öneririm çitilemene bile gerek olmuyor ama mutlaka suyu kaynat çeşmeden sıcak akınca olmuyo kettle koyuyorum hemen cıkıyor
Dalan beyaz sabunla çok fazla sabun sürerek heryerine bir iki citilemede geçiyor birsey kalmıyor