Kaka sorunu

Bebeğim 29 günlük yaklaşık 1 haftadır kakasını 2 3 güne bir yapıyor kaka yapamadığı zamanda kendini aşırı sıkıyor kıpkırmızı oluyor başına gelen var mı ne gibi şeyler yaptınız

Kakasını öyle yapması normal kendini sıkması gazdan dolayı gaz damlası ve masaj uygula bebeğine

Gazı yok kolayca çıkarıyor gazını bazen 2 3 kere çıkarıyor masaj yapıyorum duş aldırıyorum hatta ama işe yaramıyor

Muhtemelen alt gazı olduğu için zorlanıyordur gun icerinsindeyse kovaya su ayarla biraz suda beklet vakit geçmişse bebek yagi ile karnina masaj yap :smile::smile::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: @Caglaa

Alt gazını çıkarmış olsa bile sıkmaya devam ediyor :unamused: ancak kaka yapınca rahatlıyor

1 Beğeni

Demek ki tam çıkaramıyor gazını, gazını çıkarmaya çalışırke kaka yapıyor zaten bol bol emzir sen

1 Beğeni

Tm.o zaman dier yazdigimi uygula o zmn kaka yapmasi garantili

Günde düzenli 3 kere kaka yapıyoruz ama asla rahat tek başına yapamıyor. Seninki gibi sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor. Brn de çok araştırdım ve ayak masajı benimkine çok iyi geldi. Önce bacakları bisiklet sürer gibi çalıştırıyoruz yaklaşık 5 dk. Sonra ayaklarının topuğuna yakın kısmını bi 5 dk ovalıyorum biraz baskıyla . 10 dk sonra bol gazlı bol sesli kakamız yapılmış oluyor. Bu ayak masajını araştırın ve deneyin bizde işe yaradı

Bugün ben duş aldırdım ılık suyla karnına da bebe yağıyla masaj yaptım aradan 1 saat sonra kakasını yaptı ayak masajını da deneyeyim bi teşekkür ederim